חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
תבשיל מהמם של קציצות בשר בכמון על מצע בצלים וחומוסים
מנה מפוארת לאירוח!! חגיגי לשבת, חגים ובכלל
תבשיל מהמם של קציצות בשר בכמון על מצע בצלים וחומוסים מתובלים בכמון:
מנה מפוארת לאירוח!! חגיגי לשבת, חגים ובכלל
שימו לב שיש לבשל את החומוסים לפני הכנת התבשיל
אפשרי גם בתנור וגם בסיר
המצרכים לקציצות:
1/2 ק"ג בשר בקר/שאוורמה הודו טחון
2 בצלים בינוניים מגוררים
1/2 כפית מלח
1 כפית שטוחה כמון
1 תפוח אדמה קטן מגורר
1 כוס פירורי לחם תלוי בדלילות העיסה (במידה וצריך יותר יש להוסיף)
1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
שמן לטיגון
1 כוס חומוסים שלמים שהושרו במשך כ 8 שעות/לילה שלם ובושלו במים עם מעט מלח עד לריכוך לשמור את מי הבישול!!
1/2 כמון
1/2 צרור פטרוזיליה
1 כוס מי הבישול של החומוסים
מלח – תלוי במידת המליחות של החומוסים
3-4 בצלים הפרוסים לעיגולים ולטבעות
אופן ההכנה:
1. משרים את החומוסים למשך כ 8 שעות/לילה שלם ומבשלים במי מלח עד לריכוך. יש לשמור את מי הבישול.
2. מערבבים את כל מצרכי הקציצות. יוצרים קציצות שטוחות ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה. מניחים במגש
3. באותו סיר של הטיגון מטגנים את טבעות הבצל ומניחים בתבנית אותה נכניס לתנור
4. מעל הבצלים נסדר את הקציצות זו לצד זו ומעליהם נפזר את החומוסים, הפטרוזיליה הקצוצה, הכמון, המלח ו 1 כוס ממי הבישול של החומוסים.
5. מכסים את התבנית ואופים בחום של כ 220 מעלות למשך כשעה / שעה ורבע.
אם מבשלים בסיר, נוסיף ככוס וחצי ממי החומוסים ונבשל על להבה נמוכה כשעה ורבע, או עד שהנוזלים נספגים.
6.בתיאבון
לעוד מתכונים תעקבו אחריי המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם בטיקטוק ביוטיוב ובפייסבוק:
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / קציצות בשר בכמון ובחומוסים
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
אין על המטבח הפרסי!!
צודקת
מהמם
תודה רבה
Struggling with expensive marketing?
We offer the cheapest banners on Sweden’s largest forum.
Curious?
Reply to:
Best, Ali H
Media by Luna
מושלם מושלם מושלם, אלופה שכמוך
תודה רבה