חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
עוגיות עבאדי טעימות
עוגיות עבאדי עם כוס תה עם נענע ואתם מסודרים
12:11 ,04/08/23
קרדיט: הודיה בן חיון / עוגיות עבאדי טעימות
עוגיות עבאדי
קילו קמח
כוס שמן
מרגרינה
2 שקיות אבקת אפייה
מים בערך כוס עד כוס וחצי
כף מלח
אופן הכנה:
לשים בקערת מיקסר קמח מרגרינה
אבקת אפייה מלח שמן ומים ולערבל עד לבצק אחיד לפתוח את הבצק בין 2 ניירות אפייה לקחת קורצן ולעשות עיגולים במקור עושים נחש וסוגרים בקצוות לי יותר נוח עם הקורצן וגם יוצא אסטתי לקחת כל עיגול לטבול בביצה ולטבול בשומשום לאפות 180 מעלות עד הזהבה טעים
אוהב את התוכן של הודיה בן חיון? בוא לעקוב אחריו עכשיו
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
תה נענע הופך אותך למרוקאית?חחחח
חח חופשי אני חצי מרוקאית חצי טוניסאית שילוב טוב😆
נראה שהשימוש בקורצן במקום לעשות נחש הוא רעיון מעולה לקבלת צורה אחידה ויפה. תודה על שיתוף הטיפ הנהדר והמתכון הקליל
בכייף אני אוהבת שזה אסתטי ועם הקורצן זה יוצא מהמם😍
מושלמת!!!
תודה אהובה❤️
נראה אשששש אלופה. יש לך אחלה מתכונים פה
תודה רבה יקרה❤️
עוגיות מושלמותתתת
תודה רבה נשמה❤️