יום שישי, 22/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

עוגיות חמאה סמדר יפרח

עוגיות חמאה סמדר יפרח עוגיות חמאה פריכות וממכרות

19:31 ,14/02/24
סמדר יפרח
קרדיט: סמדר יפרח / עוגיות חמאה סמדר יפרחעוגיות חמאה פריכות
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים: 3/4 ,1 כוסות קמח מנופה, 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות, 1 כפית תמצית וניל, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית אבקת אפייה, 80 גרם אבקת סוכר כ-8 כפות שטוחות, 1 ביצה, ריבה למילוי, ואבקת סוכר לציפוי.
אופן ההכנה:אני שמה את הקמח בקערת המיקסר התמצית הווניל, אבקת האפייה, אבקת סוכר, מלח וחמאה ומערבלת מעט, עוצרת לרגע ואת הקמח שהתאסף בצדדים אני מערבבת עם התערובת הפירורית, אני מוסיפה את הביצה וממשיכה לערבל עד לבצק אחיד, אני משטחת את הבצק לצורה של פיתה, עוטפת בניילון ניצמד, ומכניסה למקרר לפחות כשלוש-ארבע שעות, אני מפזרת קמח בנדיבות על משטח העבודה, מניחה את הבצק, מפזרת מעט קמח מעל הבצק, כשהבצק קר ניתן לעבוד איתו, אני מרדדת את הבצק לעובי של חצי ס"מ, אם הבצק נדבק למשטח העבודה תוסיפו מעט קמח, אני מתחילה ליצור צורות, צורה אחת לב מלא ואותה צורה – לב קטן יותר מבפנים, אותו דבר בצורת עיגול, או כל צורה אחרת שאתם רוצים, צורה אחת מלאה, וצורה אחרת יותר קטנה, שהיא תהיה הכיסוי על העוגיה עם המילוי של הריבה בפנים, אני מניחה על תבנית עם נייר אפייה, מכניסה לתנור שחומם מראש בישראל – 180 מעלות, ואופה כ- 15 דקות, עד לצבע זהוב יפה, מוציאה מהתנור ומצננת מעט, אני לוקחת את הצורה המלאה שמה מעט ריבה מלמעלה, לוקחת את אותה הצורה היותר קטנה, ומכסה מעל לריבה, אני אוספת את שאריות הבצק ומרדדת לעלה בעובי חצי ס"מ, ויוצרת שוב צורות, הפעם צורות מלאות, אני מכינה עוגיות חמאה גם בלי מילוי, אפשר גם לקחת צורה מלאה, לשים ריבה מלמעלה, לקחת את אותה צורה מלאה, ולשים מעל כמו – פרוסה, אני מפזרת מעל אבקת סוכר, ובתיאבון, למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח, תודה רבה!

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / עוגיות חמאה פריכות וממכרות

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / עוגיות חמאה פריכות וממכרות

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / עוגיות חמאה פריכות וממכרות

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / עוגיות חמאה פריכות וממכרות

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / עוגיות חמאה פריכות וממכרות

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / עוגיות חמאה פריכות וממכרות

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / עוגיות חמאה פריכות וממכרות

קרדיט: סמדר יפרח / עוגיות חמאה פריכות וממכרות סרטון קצר

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

6 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. שולמית הגיב:

    אלופה❤️

  2. כרמלה אזולאי הגיב:

    אלופה ואו ❤️❤️❤️

  3. גאולה סירי הגיב:

    איפה את, חסרת לי מאודדדדד

  4. עוקבת הגיב:

    ואו התגעגתי ממש❤️❤️❤️ אלופה❤️

  5. מיכלי הגיב:

    אין על המתכונים שלך❤️❤️❤️רצה להכין אלופה❤️

  6. flifla rafaeli הגיב:

    ואוו חייבת להכין, אוהבת את המתכונים שלך, אין כמוך

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו