יום ראשון, 14/07/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

קוביות מתוקות ומענגות בשלושה מרקמים ממכרים

בראוניז פאדג׳ קפה, קרמל מלוח ושוקולד לבן- שחיתות מושלם ליד הקפה !

17:45 ,01/03/22
קרדיט: Daniel dayan
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

המצרכים (16 מנות):

לבראוניז- לתבנית 2020ס"מ:

150 גרם חמאה

250 גרם (כוס ורבע) סוכר

70 גרם (3/4 כוס) קקאו

1/2 כפית מלח

2 כפיות קפה נמס מומסות ב4 כפות מים רותחים

3 ביצים גדולות

1/2 כוס קמח

קרמל מלוח-

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

400 גרם (2 כוסות) סוכר

150 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות

1 כפית מלח ים אטלנטי

1 כפית תמצית וניל

שוקולד לבן-

חבילת עוגיות "עד חצות" של עלית – מצופות שוקולד לבן

 

נתחיל בהכנת הבראוניז: 1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. 2. ממיסים במיקרו או על בן מארי חמאה, סוכר, קקאו ומלח לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הקפה הממומס ומערבבים. 3. מערבבים פנימה בהדרגה ביצים – כל פעם ביצה אחת, קמח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה ושוקולדית. 4. יוצקים את התערובת לתבנית. 5. אופים 25-20 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה עדיין יוצא לח ודביק. 6. מצננים ומעבירים למקפיא.

בינתיים מכינים את רוטב הקרמל: 1. בקלחת מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה. 2. בינתיים ממיסים סוכר במחבת רחבה על להבה בינונית-נמוכה בלי לערבב עד שהסוכר הופך לנוזל בצבע ענברי ובועיות קטנות מכסות את שטח המחבת. מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהיא נמסה ונטמעת בקרמל. 3. מוסיפים למחבת את השמנת הרותחת בזהירות, בהדרגה ותוך כדי ערבוב עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך. מוסיפים מלח ותמצית וניל ומערבבים. 4. מסירים מהאש ומצננים (הרוטב נשמר במקרר עד חודש, לפני השימוש ממיסים מעט במקרוגל)

מרכיבים את העוגה: 1. על הבראוניז מורחים שכבה נדיבה של רוטב קרמל מלוח. 2. על הקרמל נניח עוגיית עד חצות 3. נעביר למקפיא להתייצבות למשך 4-5 שעות 4. לאחר הקירור נחתוך את הבראוניז למרובעים לפי הצורה של קוביית השוקולד הלבן

וזה כל הקסם, הפינוק המושלם ליד הקפה

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

20 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. לאה הגיב:

    הכנתי לכבוד שבת יצא מדהים שנשמע רק בשורות טובות

  2. קונדטורית הגיב:

    שווה בטירוף!!!!

  3. חלי הגיב:

    זה לא ניראה אמיתי. או שאת ממש ממש מוכשרת עם מצלמה מקצועית במיוחד

  4. אפרת הגיב:

    מאיפה הבאת את זה???? אלופה

  5. כהן הגיב:

    לגמרי מושחתת, מוכשרת

  6. גילי שפיר הגיב:

    ניראה שלמות

  7. אורית לוי הגיב:

    חיפסתי מתכון לעוגות בגוגל וזה מה שקפץ לי. הכנתי את זה אתמול למימונה כולם התעלפוווו. תודה ספיר

  8. מומו הגיב:

    ויש מצב לעשות את זה כשר לפסח??

  9. מיטל הגיב:

    ניראה שווה

  10. שחיפה... הגיב:

    יאמיקקק, מתכון מדהים. איך בא לי. גם תמונה שווה 🙂

  11. מירית הגיב:

    של הביוקר

  12. סוכרתי הגיב:

    יאמייי. נראה משהו מיוחד

  13. שבי וויס הגיב:

    היי ספיר מתכון פצצה לא יצא לי פוטוגני כמו שלך.אבל טעים מאודדדדד

  14. גאולה הגיב:

    נראה מטריףףףףף. יש מתכון גם לאוזני המן?

  15. ברוריה שבח הגיב:

    אפה אפשר לראות עוד מתכונים שלך?
    יש מצב למתכון של אוזני אמן?
    בבקשה רק אם לא קשה לך ..הכנתי את המתכון הזה שלך ויצא אליפות

  16. שירלי לוי הגיב:

    הכנתי פרווה מרגרינה וריץ ויצא פיצוץ מעדן מלאכים.

  17. אביבית הגיב:

    תדעי ספיר שהכנתי את זה לשבת וזה יצא מטריףףףףףף. פעם הבאה קונה סרט אדום…

  18. אפרת בוטבול הגיב:

    אפשר לעשות פרווה?

  19. שירלי לוי הגיב:

    ניראה מושלםםם!! חייבת לעשות לשבת
    לדעתך זה מתאים למשלוח מנות?

  20. מיכל הגיב:

    יאוווו איזה מהמם
    רצה להכין

כותרות אחרונות

עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו