יום חמישי, 13/02/2025
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

פשטידת תפוחי אדמה עם בשר

פשטידת תפוחי אדמה עם בשר - מתכון מנצח

20:30 ,03/01/23
קרדיט: פשטידת תפוחי אדמה עם בשר / פשטידת תפוחי אדמה עם בשר - מתכון מנצח
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים לבשר:

300 גרם בשר טחון

1 בצל קצוץ

1/2 כפית כמון

1/4 כפית אגוז מוסקט

פלפל שחור ומלח – לפי הטעם

2 כפות אגוזים טחונים – לא חובה

1/2 כפית תבלין בהרט

2 כפות שמן לטיגון

שאר המצרכים:

6 ביצים

1/4 כפית כורכום

2 כפות שמן

1/2 כפית אבקת אפיה

כ-9 תפו"א גדולים וקטנים

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

וכוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

לקלף את תפוחי האדמה, לשים בסיר עם מים ולבשל עד לריכוך, לסנן מהמים, להעביר לקערה ולמעוך לפירה.
בקערה אחרת לשים את הביצים, אבקת אפיה, שמן וכורכום ולערבל מעט, ולהוסיף לקערה של תפוחי האדמה ולערבב היטב, להוסיף כוסברה, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ולערבב היטב.

לחמם 2 כפות שמן במחבת ולטגן מעט את הבשר הטחון, להוסיף את הבצל – ולהמשיך לטגן עד שהנוזל מתאדה מעט, להוסיף את התבלינים: כמון, אגוז מוסקט, מלח, פלפל שחור, ובהרט ולערבב היטב, להוסיף אגוזים טחונים ולערבב היטב, לטגן עוד דקה ולהוריד מהאש.

לקחת מחבת שאפשר לאפות בתנור, להוסיף 1/4 כוס שמן, להוסיף מחצית מתפוחי האדמה וליישר מעל.

להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות ולאפות חצי שעה עם מכסה, להוציא מהתנור, להוסיף את הבשר לא עד הדפנות, להוסיף את שאר תפוחי האדמה וליישר מעל (ראי/ה סרטון) לכסות עם המכסה את המחבת ולאפות עוד חצי שעה, להוציא את המכסה ולאפות עוד חצי שעה, לשים מגש על המחבת ולהפוך.
פשטידה מאוד טעימה – מתכון מנצח.

למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה,  ✨תודה רבה✨ קישור לסרטון המלא

 

 

קרדיט: 1 / פשטידת תפוחי אדמה עם בשר

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

16 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. טובה למך הגיב:

    אלופה מושלם🔥

  2. דוד מונק הגיב:

    מת על פשטידות עשית לי עכשיו דודה

  3. חגית בן מויאל הגיב:

    סמדר יפרח – מהמטבח שלי באהבה באהבה❤בת מלך יקרה👑🙏❤עלי והצליחי אמן🏆🙏❤❤❤

  4. משה\ הגיב:

    רק בשר אדום, נראה שווה

  5. דבי כהן הגיב:

    הכי טעים שיש תבורכי🌹😍♥️

  6. גלית הגיב:

    מושלם מהממת🌹🌹😍

  7. בתיה שחר הגיב:

    פשוט אלופה ברמות על🔥🔥🔥

  8. ציפורה חיון הגיב:

    תודה אלופה אין על המתכונים שלך🔥

  9. נורית גבאי הגיב:

    וואו , נראה פגז. תודה על המתכון👏👏👏

  10. ציפי בן טובים הגיב:

    💕💯🏆💞😋👏אלופה התגעגתי אליך אין על המתכונים שלך אין עליך❤️

  11. שרי לב הגיב:

    מנה מטורפתתתת תודה אלופה

  12. כוכי הגיב:

    ואו חייבת להכין💥מושלם🔥

  13. תקוה פרץ הגיב:

    ניראה מדהים🔥

  14. סימה אבוטבול הגיב:

    ואו איזה פשטידה והסבר מושלם🔥אכין בקרוב💥תודה אלופה אין על המתכונים שלך🔥

  15. עוקבת הגיב:

    אלופה👏👏👏

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו