יום חמישי, 13/06/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

עוגת פרג

עוגת פרג בחושה קלה להכנה

17:38 ,08/02/23
סמדר יפרח
קרדיט: סמדר יפרח / 1
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים: 1 כוס קמח מנופה, 1 כוס פרג טחון, 1 כוס קוקוס טחון, 1/2 כוס אגוזים טחונים, 1 כפית אבקת אפיה, גרידה מתפוז אחד, 3/4 כוס סוכר, 1 כוס מיץ תפוזים, 1/2 כוס שמן, 1 כפית תמצית וניל
4 ביצים מופרדות חלבון וחלמון, ואבקת סוכר לציפוי, אני משתמשת בכוס מדידה בינלאומי.
אופן ההכנה: לשים בקערה את הקמח, פרג, קוקוס, אגוזים, אבקת אפיה, גרידת תפוז ומחצית מהסוכר, ולערבב היטב, להוסיף את השמן, תמצית וניל, ומיץ תפוזים, ולערבב היטב, להוסיף את החלמונים ולערבב היטב לתערובת אחידה, ולהניח בצד.
בקערה אחרת לשים את החלבונים, לערבל מעט, ולהוסיף את הסוכר בהדרגה, ולערבל עד לקצף יציב.
להוסיף את קצף החלבונים לתערובת – בהדרגה, ולערבב בצורת עטיפה עד לתערובת אחידה.
לשמן תבנית בינונית וליצוק את התערובת לתוך התבנית.
להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות, ולאפות כ-40 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם כשהוא יוצא יבש.
להוציא את העוגה מהתנור ולצנן לחלוטין, לפזר מעל אבקת סוכר.
העוגה מאוד טעימה.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, תודה רבה

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / עוגת פרג

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / עוגת פרג

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / עוגת פרג

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / עוגת פרג

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / עוגת פרג

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / עוגת פרג

קרדיט: סמדר יפרח / עוגת פרג סרטון קצר

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

26 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. מיכל לולו הגיב:

    אלופה יישר כח סמדר על מתכונים נהדרים👏👏👏

  2. תמי בן דהן הגיב:

    ואו הכנתי עוגה טעימה מאוד👏👏👏תודה אלופה💕

  3. אפי הרנוי הגיב:

    מושלם ליד הקפה, תודה !

  4. כינרת אבוטבול הגיב:

    אלופה אין על המתכונים שלך🔥🔥🔥🔥🔥

  5. יפה זמיר הגיב:

    מהממת אין עליךךךך.👏🌹🌹🌹

  6. שושנה צמח הגיב:

    אחלה מתכונים תודה 🌹

  7. רחל דניאל הגיב:

    יישר כח סמדר על מתכונים נהדרים👏👏👏

  8. חנה מסלאוי הגיב:

    ואו הבלילה ניראת מושלמת🔥

  9. רונית גבאי הגיב:

    ואוווווו אכין לשבת🔥ניראה 🔥🔥🔥🔥🔥

  10. עדן לוי הגיב:

    העיסה נראה אש!!!

  11. שולמית בנאי הגיב:

    אלופה מהמםםםםם🔥

  12. דליה כהנה הגיב:

    תודה אלופה אכין לשבת🔥

  13. איציק הגיב:

    ואו איזה עוגה טעימה זאת יאמי👏👏👏

  14. גילי הגיב:

    מלבד שההיתי מוצא את הפרג שאני שונא היא נראת מדהים

  15. בתיה גנון הגיב:

    ואו איזה עוגה טעימה🔥אכין לשבת🔥

  16. לילי חיון הגיב:

    אלופה🔥

  17. צילה דהן הגיב:

    ואו גיליתי אותך בגוגל💕יש לך מתכונים נפלאים💕התחלתי לעקוב אחריך תודה💕💕💕

  18. עופרה דוד הגיב:

    יאמי עוגה קלה וטעימה💕💕💕

  19. אורה ששון הגיב:

    אחלה עוגה🔥

  20. ליאת אבוטבול הגיב:

    מעולה אכין לשבת👏👏👏

  21. תקוה חזן הגיב:

    ואווווו מושלם👏👏👏

  22. פנינה רחובות הגיב:

    אין על המתכונים שלך💕פשוט מושלם❤️

  23. טובה סבח הגיב:

    איך אני אוהבת עוגת פרג❤️תודה אחופה מושלם לשבת👏👏👏👏💕💕💕💕💥💥💥💥💥💥

  24. מיכל מליחי הגיב:

    אלופה❤️כל המתכונים שלך קלים👏👏👏

  25. יוכי רחובות הגיב:

    ואו אכין לשבת👏👏👏הסבר מושלם❤️❤️❤️

  26. עוקבת הגיב:

    אלופה ברמות על❤️❤️❤️❤️❤️

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו