חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
זנגולה מהמטבח העיראקי
זנגולה עיראקית הם שבלולים קשיחים ומבהיקים מסירופ
מצרכים:
3.1/2 כוסות קמח מנופה
2 כוסות קמח מנופה
1.1/2 כפית שמרים
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
גרידה מלימון אחד
2 כוסות מים קרים
שמן לטיגון
מרכיבים סירופ
1.1/2 כוסות סוכר
1.1/2 כוסות מים
1/2 כוס דבש
ופרוסת לימון
אני משתמש בכוס מדידה בינלאומית.
אופן ההכנה:
לשים בקערת הקמח את השמרים והסוכר ולערבב, להוסיף את המים ולערבב, להוסיף תמצית וניל, גרידת לימון ומלח ולערבב לבלילה אחידה, לכסות במגבת ולהניח במקום חמים לשעה.
סירופ – לשים את מצרכי הסירופ בסיר קטן על הגז על להבה גבוהה, להביא לרתיחה, להנמיךאת הלהבה ולבשל עוד כ-10 דקות, עד שהסירופ נהייה סמיך מעט, לצנן לחלוטין.
שימו לב לבצק, עם בועות, לערבב מעט ולהעביר לבקבוק לקיץ/שקית זילוף,
לחמם שמן במחבת רחבה, לשים מהבצק בתוך השמן בצורה סיבובית וליצור עיגולים אחד על השני (ראי/ה סרטון) לטגן משני הצדדים עד לצבע זהוב כהה, טיגון כדקה לכל צד, להוציא לצלחת על נייר סופג, שימו לב – לא לשים אותם אחד על השני.
לטבול אותם כשהם עדין חמים בתוך הסירופ הקר לכמה שניות, להוציא לצלחת ולא לשים אותם אחד על השני.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, ✨תודה רבה✨ קישור לסרטון המלא
קרדיט: 1
קרדיט: 2
קרדיט: 3
קרדיט: 4
קרדיט: 5
קרדיט: 6
קרדיט: 7
קרדיט: 8
קרדיט: 9
קרדיט: 10
קרדיט: 11
קרדיט: 12
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
יאמי👏👏👏
ואו איזה מתכונים מעולפים יש לך💥תודה אהובה❤️
אלופה 🔥 כל כך טעים בא לי להכין תודה💥
אחד הדברים האהובים עלי אחלה מתכון
ניראה טעים וטוב ❤️❤️❤️
אלופה🔥
הי סמדר את מזכירה לי את הילדות , נראה טעים אליפות יום מבורך 🙏🏼🙏🏼🙏🏼ותודה על הנתינה והמאכלים והעוגות 👋👋❤❤❤
ואו מהמם ומושלם אלופה🔥
זה 3.1/2 כוסות קמח מנופה