יום ראשון, 19/05/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

זיתים מרוקאים טעים וקל

זיתים מרוקאים טעים וקל

15:43 ,28/09/23
הודיה בן חיון
קרדיט: הודיה בן חיון / זיתים מרוקאים טעים וקל
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

זיתים מרוקאים כמו שעושים בשמחות
אז מה צריך?
2 קופסאות שימורים מגולענים במקור עושים עם זיתים מובקעים אבל ככה גם טעים
חצי מיץ לימון סחוט
1 גמבה חתוכה לרצועות
1 רסק עגבניות
2 פלפל שושקה
פלפל שאטה חריף
6 שיני שום חתוכים לחצי
כפית מרק עוף
קצת מלח
כפית כמון
כפית וחצי פפריקה
קורט פלפל שחור
כפית מרק עוף
צרור כוסברה
אופן הכנה:
נרתיח את הזיתים פעמיים עם חצי מיץ לימון סחוט ורבע כפית כורכום כדי להוציא להם תמרירות
בסיר נטגן גמבה עד לריכוך נוסיף שום ונטגן עוד כמה שניות שלא ישרף נוסיף פפריקה כמון מלח ופלפל שחור נפתח תתבלינים בשמן נוסיף רסק נערבב נוסיף 2 כוסות מים רותחים עם כפית מרק עוף ונפזר כוסברה יוצא טעים תעדכנו איך יצא שיהיה בהצלחה🫶

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

8 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. צופיה הגיב:

    זהירות עם הפלפל החריף!!

    1. חני הגיב:

      בדיוק, שלא לשים קצת מידאי כי בלי חריפות זה לא שווה חחח

  2. רעות לוי הגיב:

    הכנתי יצא מוש מוש מוש תודה וחג שמח

  3. יעקב חן הגיב:

    התוספת האהובה עלי ביותר!!! העיקר שיהיה חריף

    1. יאיר הגיב:

      התוספת של סוכות 🙂

כתבות נוספות של הודיה בן חיון
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו