יום שישי, 11/10/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

גראוז מתכון מרוקאי

גראוז מתכון מרוקאי כל כך טעים שלא תפסיקו לנשנש

20:40 ,26/12/22
קרדיט: גראוז מתכון מרוקאי / גראוז מתכון מרוקאי כל כך טעים שלא תפסיקו
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים
1 ק"ג קמח מנופה
250 גרם חמאה רכה/מרגרינה1 ביצה
1 כף סוכר
1 כפית אבקת אפיה מנופה
1 כף חומץ
קמצוץ מלח
2 טיפות מי זהר
1 כוס עד 2 כוסות מים
לסירופ סמיך
4 כוסות סוכר
2 כוסות מים
1 טיפת מי זהר
מיץ מלימון שלם
אני משתמש בכוס מדידה בינלאומית – 140 גרם לכוס.
אופן ההכנה:
לשים בסיר את מצרכי הסירופ ולהביא לרתיחה, ולבשל על אש בינונית כ-10 דקות עד הסמכה, ולהניח בצד לקרור מלא..
לשים בקערה קמח ואבקת אפיה, להוסיף סוכר מלח ולערבב.
בקערה אחרת לערבב היטב ביצה ומרגרינה/חמאה עד לתערובת אחידה, להוסיף את הקמח, להוסיף את חומץ, סוכר ומי וזהר, ללוש ולהוסיף מים בהדרגה, להוסיף מים כמה שהבצק סופח, עד לבצק נוח לעבודה ולא דביק, להניח בצד לחצי שעה..
לחלק את הבצק ל-4 ולרדד כל חלק על משטח מקומח לעלה דק מאוד..
לחתוך את הבצק לרצועות בגודל הרצוי, לקחת רצועת בצק ולגלגל על מזלג (ראי/ה סרטון) לשים בשמן עמוק וחם כ-160 מעלות, ולא מוציאה את המזלג לכמה שניות כדי שיקבלו את הצורה, ולטגן עד לצבע זהוב יפה משני הצדדים, להוציא למסננת ולטבול בסירופ הקר כדקה. אפשר לפזר שומשום קלוי..
כל כך טעים שלא תפסיקו לנשנש…
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה,  ✨תודה רבה✨ קישור לסרטון המלא

 

קרדיט: 1

קרדיט: 2

קרדיט: 3

קרדיט: 4

קרדיט: 5

קרדיט: 6

קרדיט: 7

קרדיט: 8

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

22 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. גאולה דוד הגיב:

    אלופה אכין לחג💥💥💥

  2. גאולה עובדיה הגיב:

    ואוו הכנתי יצא כל כך יאמי, הכל נחטף🔝 צריכה להכין לחג❤️ זה היה ניסוי❤️ תודה אלופה אין על המתכונים שלך💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

  3. ציונה דוד הגיב:

    אלופה🔥

  4. נחמה בן אדרת הגיב:

    בדיק אני מחפשת את המתכון המושלם,בלי הרבה ביצים❤️תודה אלופה אין על המתכונים שלך👏👏👏

  5. חנה משיח הגיב:

    מעולה ומושלם👏👏👏תודה אלופה שלנו❤️

  6. יעל שמש הגיב:

    מדהים👏👏👏

  7. חיה אמויאל הגיב:

    מתוק ונראה מעולה

  8. טובה מלול הגיב:

    אלופה מתכון מושלם וטעים💥אכין ואודיע לך איך יצא🔥

  9. סימה בוזגלו הגיב:

    אלופה מהממת ומיוחדת❤️אוהבת את המתכונים שלך❤️מכינה הרבה מהם❤️תודה👏👏👏

  10. ציונה חדד הגיב:

    יבורכו יידיך סמדר אוהבים את המתכונים שלך אלופה👏👏👏❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥

  11. מזל דגמי הגיב:

    מהממת שאת מסבירה בסבלנות והכי טעים שיש❤️👏👏👏

  12. כרמלה ירושלים הגיב:

    מושל! אלופה ברמות על!

  13. גלית דהן הגיב:

    ברור מרוקאי, רואים לפי הצמידים, כל מתכון שלך אליפות פשוט וקל

  14. לילך אבוטבול הגיב:

    ואו בדרך כלל מכינים את זה עם הרבה ביצים! המתכון שלך עם היצה אחת…כל הכבוד לך באמת אלופה אהבתי, אכין בקרוב נראה מושלם תודה

  15. יובלי הגיב:

    פשוט מהנה.. מתכונים קלים.. רואים סרטונים.. וגם יש קישור לספרי הבישול והאפיה של סמדר יפרח.. כל הכבוד!

  16. לילי הגיב:

    מתכונים טובים פשוטים עם סרטונים נעימים עונה על שאלות כמעט במידי תודה סמדר

  17. סיגי הגיב:

    מתכונים פשוטים מוסברים היטב ויש גם סירטונים

  18. ציפורה הגיב:

    מסבירה כל כך טוב אהבתי

  19. אביגיל הגיב:

    נראה מעולה וטעים

  20. מיכלי הגיב:

    יאמי❤

  21. אמסלם הגיב:

    ברור מרוקאי, רואים לפי הצמידים אין על המתכונים שלך

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו