חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
תפוחי אדמה מתובלים אפויים טעימים
תפו"א עם תיבול עשיר בטעמים, אפויים בתנור פריכים מבפנים וקריספיים מבחוץ. מה עוד צריך?
תפוחי אדמה מתובלים אפויים
תפו"א עם תיבול עשיר בטעמים, אפויים בתנור
פריכים מבפנים וקריספיים מבחוץ. מה עוד צריך?
מעולים כתוספת לארוחת צהריים/ערב, עם סלט וגם להגשה בשבת
(קבלו גם את השיטה שלי לבישול התפוחים וירקות בכלל!!)
המצרכים:
5 תפוחי אדמה קלופים ושטופים, חתוכים לאורכם לפלחים/רצועות עבות
1/2 ראש שום מקולף
1/2 צרור קטן פטרוזיליה או כוסברה
2 כפות תבלין טוסקנה
1/4 או 1/2 כוס שמן זית (תלוי בכמות התפוחים)
(מלח בתבלין הטוסקנה יש כבר מלח, טועמים ואם יש צורך מתקנים התיבול)
אופן ההכנה:
1. מרפדים תבנית שטוחה וגדולה בנייר אפייה (או תבנית התנור)
2. בקוצץ ירקות או ידנית קוצצים דק את השום והפטרוזיליה/כוסברה יחד
3.בקערה נשים את פלחי תפוחי האדמה, עשבי התיבול, תבלין הטוסקנה ושמן הזית
4. נערבב היטב, ואם יש צורך נתקן את התיבול עם מעט מלח
5. נפזר התפוחים על פני התבנית המרופדת
6. נכסה התבנית בנייר כסף ונאפה בתנור בחום של כ 200 מעלות למשך כחצי שעה בחום תחתון של התנור
7. נבדוק האם התפוחים רכים, במידה וכן, נכבה התנור ונסיר את נייר הכסף
8. נעביר את התבנית לחלק העליון של התנור ונאפה ללא כיסוי בחום של כ 200 מעלות, עוד כ 15 דקות עד שהתפוחים משחימים (פחות או יותר תלוי בתנור!!!)
9. נעביר לצלחת הגשה
10. בתיאבון
לעוד מתכונים תעקבו אחריי
המטבח של שרה מיכאלי
באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / פלחי תפוחי אדמה מתובלים
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
הכנתי יצא מהמם מחכה להגיש בשבת
איזה כיף, שבת שלום
מושלם, ונראה קל להכנה
תודה רבה, ממש קל להכנה
מכינה לשבת בעזרת ה מקווה לעדכן איך יצא
תודה, איזה כיף
כפרסיה, אני מתה על המתכונים שלך 🙂
תודה רבה🥰