יום רביעי, 15/01/2025
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

רוגלעך פרווה/חלבי טעים וקל להכנה

מאפה רוגלעך מהיר וטעים עם בצק פריך מוכן

12:18 ,03/10/22
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מאפה רוגלעך מהיר וטעים עם בצק פריך מוכן (למאפים מתוקים), עם ממרח קנוי פרווה/חלבי, וישר לתנור…

המצרכים:

בצק פריך מוכן למאפים מתוקים
קופסת ממרח שוקולד פרווה/חלבי
הוספתי כ 4-3 כפות פודינג שוקולד (אפשרי
4 כפות אבקת קקאו מעורבת עם 4 כפות סוכר) – לא חובה
כף מים + ביצה טרופה

אופן ההכנה:

1. פורסים 1 בצק מוכן על נייר אפייה, מורחים ממרח שוקולד ופודינג שוקולד ומקפלים הבצק לשניים.

2. חותכים למלבנים שווים בגודל בינוני, וכל מלבן ל 2 משולשים.

3. מגלגלים כל משולש מהחלק העבה שלו לכיוון הצר עד ליצירת מאפה רוגעלך ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

4. מערבבים ביצה טרופה עם כף מים ומורחים מעט על כל מאפה.

5. מכניסים לתנור בחום של כ 170-180 מעלות למשך כ 15-20 דקות עד להשחמה קלה. יש להזהר מהשחמת יתר ( יש לבדוק כל 10 דקות, תלוי בתנור!!)

6. מוציאים ומורחים מי סוכר על כל מאפה (מערבבים רבע כוס מים עם 4 כפות סוכר),
לא חובה (אני לא הוספתי כי גם ככה המילוי מתוק)

7. בתיאבון

 

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

3 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. איך בא לי חח הגיב:

    בול לפתיחת הצום

  2. לאה הגיב:

    התמונה נראת אשש בחלבי זה יכול להיות ממש פצצה

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו