יום שישי, 22/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

קרפ טעים

קרפ טעים מאוד מתכון שלא תחליפו

12:50 ,03/07/23
הודיה בן חיון
קרדיט: הודיה בן חיון / קרפ טעים
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

קרפ טעים/הודיה בן חיון
אז מה צריך?
2 כוסות חלב
3 ביצים
3 כפות סוכר
2 כפות שמן
קורט מלח
כפית מחית וניל/תמצית וניל
כוס וחצי קמח
חצי שקית אבקת אפייה
אופן הכנה:
לערבב את הביצים החלב הוניל והשמן להוסיף סוכר מלח קמח אבקת אפייה לערבב הכל עד לתערובת ללא גושים אני טוחנת בבלנדר מוט שלא יהיה גושים מחממת מחבת מורחת חמאה ושופכת עם כף למחבת שיש בועות קטנות הופכת לצד שני לעוד כמה שניות מוציאה למילוי: מה שבא לכם ממרח שוקולד ממרח נוגט ממרח פררו יוצא טעים ברמות בהצלחה️

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

7 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. שמחה הגיב:

    זה אשכרה בלי קמח??? תמיד חשבתי שזה כמו לחם חחח

    1. דניאל הגיב:

      גמור אתה אחי, אתה לא רואה איך מכינים את זה בדוכנים ברחובות? שופכים נוזל לא אופים קמח

  2. נורית הגיב:

    בדיוק מה שצריך כדי להעביר עוד יום בחופש עם הילדים, אלופה

  3. אוריה מן הגיב:

    וואלה, חשבתי שחייב את המתקן המיוחד כדי להכין את זה?

    1. לא חייב אני עושה בלי רצוי שיהיה אבל אפשר בלי אני עושה על מחבת דקה לקרפים

כתבות נוספות של הודיה בן חיון
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו