שבת, 21/12/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

קציצות דגים בעגבניות

סוניה לוי

16:43 ,18/07/23
סונעה לוי
קרדיט: סונעה לוי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מתכון מושלם לתשעה באב

עגבניות ממולאות בקציצות דגים

סונעה מתכוניה

קרדיט: סונעה מתכוניה

סוניה מתכוניה

קרדיט: סוניה מתכוניה

סוניה מתכוניה

קרדיט: סוניה מתכוניה

סוניה מתכוניה

קרדיט: סוניה מתכוניה

סונעה מתכוניה

קרדיט: סונעה מתכוניה

סוניה מתכוניה

קרדיט: סוניה מתכוניה

סוניה מתכוניה

קרדיט: סוניה מתכוניה

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

7 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. רחלי הגיב:

    חידוש מגניב, נפגשת עם זה לראשונה

  2. חגית הגיב:

    הכנתי עכשיו לצהוריים ויצא מושלם, תודה רבה

  3. גבריאלה הגיב:

    ואוו מדהים!!!

  4. שירה ק הגיב:

    אומנות אמיתית להשאיר את העגבנייה שלמה!!

    1. רונית הגיב:

      שימי לב שהיא משאירה גם את החלק הפנימי שלה ולא רק את הקליפה… זו האומנות באמת

  5. חני הגיב:

    באמת נראה טוב, חבל שאין סרטון הכנה

  6. חיה חיון הגיב:

    נראה מושלם אף פעם לא ניסיתי עם דגים מתאים בול לימים אלא. אלופה

כותרות אחרונות

עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו