יום ראשון, 22/12/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

קסטה בלגית- המרעננת הרשמית של עונת הבראנצ׳

תסכימו איתי שוופל בלגי ביחד עם גלידה זאת אהבה ! אז קבלו את ההברקה הבאה שלי: קסטה בלגית !

14:37 ,25/04/22
קרדיט: ספיר דיין / הכי מרענן שיש
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

קסטה בלגית –

לופל:

2 ביצים

3 כפות סוכר

1/4 כוס שמן

כוס חלב

1.5 כוס קמח

כפית א. אפיה

שקית סוכר וניל

בקערה נערבב את כל החומרים

בסוף ננפה מעל את הקמח עם אבקת אפיה

נעביר למכשיר ופל בלגי משומן, 5-6 דקות עד שמוכן

גלידה:

1 שמנת מתוקה

1/3 פחית חלב מרוכז

גבינת שמנת 15%

2 כפות פודינג וניל

במיקסר נקציף את השמנת המתוקה ראשונה ונוסיף את שאר המרכיבים

נעביר את המסה לרינג עגול ולמקפיא ל 6 שעות מינ׳

נבנה את הקסטה 😉

ופל

גלידה

ופל

נחתוך את האמצע ונקשט את הצדדים במה שבא לנו!

ממליצה להכפיל כמויות

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

20 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. אלונה הגיב:

    הכנתי ויצא סוף הדרך תודה רבה

  2. איילת רבי הגיב:

    טוב, הכנתי עכשיו לאירוע ביתי שיש לנו הערב ויצא מושלם!! תודה רבה לך

  3. דינה ל הגיב:

    מטורףףףףףף תודה אלופה

  4. אליהו ג הגיב:

    שמעי את טובה ברמות, זה נראה פסיכי מת לטעום

  5. רעות תם הגיב:

    ואוו הסוכריות עושות את זה בי גטיים, מוכשרת שכמוך יש לך עוד מתכונים לעוגות צבעוניות

  6. גולשת הגיב:

    אתת ממש טובה, ראיתי שיש כאן עד מישיהי שמעלה מתכונים טובים. נהיה כאן מעניין מיום ליום

  7. רננה הגיב:

    מתכון אש, יאלופה

  8. מרגול הגיב:

    למותתתת, איזה צבעים נראה אשש. יש לך עוד מתכונים מתוקים??

  9. איילה הגיב:

    יאמיייק, יש לך מתכון מעניין לחג השבועות?

  10. אברומי הגיב:

    נראה ממש יפה ובטח גם טעים ומאל סוכר 🙂

  11. מוריה הגיב:

    נשמע אששש

  12. ברוריה הגיב:

    אפשר להקפיא?

    1. רננה הגיב:

      הכל אפשר להקפיא, גם אנשים. אבל איך שהעוגה נראת ככה זה כי היא לא הוקפאה כנראה מעולם 🙂

  13. אהובה הגיב:

    ספיר אזה אלופה את .המתכון ניראה כולכך ברור לעשיה .והתמונה פוטוגנית
    ניראה וואוו גורמה

  14. שולמית דהן הגיב:

    לראשונה שאני שומעת על מתכון כזה
    ניראה פיצוץץץץץץץ

  15. בריאה הגיב:

    יאמייי. יש מצב לעשות את זה גם עם קמח כוסמין?

    1. Sapir Dayan הגיב:

      בטח. קמח כוסמין לבן יעשה את העבודה מעולה (:

    2. מוריה הגיב:

      עשיתי גמני מקמח כוסמין אבל חום. יצא טעים אבל לא פוטוגני 🙂

  16. מיטל הגיב:

    יאווו נראה שלמות. גם המתכון הקודם שלך היה אש. רצה להכין

    1. Sapir Dayan הגיב:

      ממש שמחה שאהבת (:

כותרות אחרונות

עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו