חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
פרעצל טעים שלא תפסיקו לאכול
מתכון קל וטעים
פרעצל טעים/הודיה בן חיון
קילו קמח
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
2 וחצי כמעט כוסות חלב פושר/אפשר מים לפרווה
20 גרם חמאה מומסת/שמן
כף גדושה מלח
אופן הכנה:
בסיר נשפוך מים עד 3/4 גובה נרתיח את המים נוסיף 2 כפות סודה לשתיה ו-4 כפות סילאן
לבצק: בקערת מיקסר נשים קמח שמרים סוכר נערבל נוסיף חלב חמאה ומלח ונערבל עד לבצק אחיד נלוש 10 דקות לפחות נוציא את הבצק מהקערה נניח 10 דקות מנוחה זה בצק שלא צריך תפיחה 10 דקות מנוחה וישר מתחילים להכין נקרוץ כדורים בגודל 110 גרם נרדד עם מערוך ונגלגל שהמים בסיר רתחו נוסיף את הפרעצל לתוך המים בהתחלה הם שוקעים ואחרי זה צפים למעלה ניתן להם כמה שניות מכל צד נפזר מעל מלח אטלנטי, שומשום, קצח ומה שאוהבים נכניס לתנור שחומם מראש 190 מעלות עד הזהבה יפה נוציא מהתנור ונהנה
קרדיט: הודיה
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
לנגב עם טחינה מלאה בפטרוזליה ושום וזה מושלם
אפשר גם מקמח קוסמין עם אותו מתכון?
לא ניסיתי
מאמינה שכן, לא אמור להיות שונה
ואוו, נראה שווה במיוחד
לא ניסיתי
תודה רבה תכיני מאוד טעים😋