חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
עלי גפן למבינים בלבד😌
ששואלים אותי מה זה אוכל מנחם בשבילי, אני אומרת אוכל בתוך אוכל, או בקיצור, ממולאים! אז תארגנו לכם עלי גפן ובואו!
עלי גפן מהסרטים
חיה בן
חבילת עלי גפן משומרים או כ40 עלים טריים
חצי קילו אורז עגול מושרה ל10 דק
6 עגבניות בינוניות קצוצות
צרור קטן של נענע
צרור של פטרוזליה
מעט בצל ירוק
מלח
פלפל
כפית של בהרט
כף רסק עגבניות איכותי
מעט שמן זית
לרוטב:
2 כפות רסק איכותי
4כפןת רכז רימונים
5 כפות סילאן
מעט מלח
מעט בהרט
לאוהבי החמוץ במיוחד מיץ מחצי לימון
2 כוסות מים חמים
1 נישטוף טוב את העלים ונשרה אותם מעט במים חמים להוצאת המליחות (עלים טריים נחלוט כ10דק במים חמים)
2 נערבב את מצרכי המילוי נקצוץ היטב את הירק, נתבל ונתקן טעמים ,
3בסיר שטוח נסדר שכבה אחידה של עגבניה פרוסה
4 נגלגל את העלים, עם הרבה אהבה! זה מוסיף טעם מעולה 😅
לא נגזים עם כמות המלית, האורז מתנפח בבישול
5נסדר אותם צפופים בסיר ונניח צלחת שתלחץ עליהם במהלך הבישול, כך הם לא יתפרקו וישארו הדוקים ויפים
נערבב את מצרכי הרוטב, עם המים החמים נתקן טעמים. נכסה את העלים עם הרוטב
חשוב שהרוטב יכסה את העלים במידה והרוטב לא מספיק הוסיפו מעט מים לכיסוי מלא
נבשל 10 דק על אש גבוה , שמבעבע עוד כ40על אש נמוכה עד שהמים בסיר נעלמים והאורז בושל
תהנו! ואשמח שתתיגו באינסט!
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
מגרה.. נראה מעולה
ניראה פצצצה וקל להכנה חייבת לנסות
ניראה מעולה, המתכון כתוב בצורה קלה וברורה