חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
עוף על מצע ירקות ברוטב אריסה ועגבניות
מנה טעימה, קלה להכנה ומעולה לצהריים
המצרכים:
6 ירכי עוף עם עור (כמובן שאפשרי כרעיים/שוקיים)
ירקות שאוהבים (קלופים וחתוכים) אני שמתי:
3 תפוחי אדמה מחולקים לפלחים
3 בצלים קלופים חצויים
4 גזרים חתוכים לחתיכות גדולות
2-3 כפות גדושות אריסה מתוקה (או חריפה למי שאוהב)
1 קופסת עגבניות מרוסקות 240 גר'
1 כפית כורכום שטוחה
1 כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה:
1. נרפד תבנית רחבה ושטוחה בנייר אפייה, נניח את
כל הירקות הקלופים והחתוכים, ומעליהם נשים
את חלקי העופות
3. את כל מרכיבי הרוטב נערבב בקערה, נטעם ונתקן התיבול (אם יש צורך להוסיף מלח)
4. לשפוך הרוטב על העופות והירקות ולעסות אותם היטב
5. להוסיף כחצי כוס מים מהצד
6. לכסות את התבנית בנייר כסף
7. להכניס לתנור של 200 מעלות למשך כשעה
ורבע/שעה וחצי (פחות או יותר תלוי בתנור)
8. להוריד את נייר הכסף ולהמשיך לאפות למשך
כרבע שעה נוספים עד להשחמה
9. בתיאבון
המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / עוף על מצע ירקות ברוטבבאריסה ועגבניות
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
באמת נראה יוצא מן הכלל
תודה רבה
הכנתי צהורים יצא חבלז תודה
איזה כיף, תודה
מתה על המתכונים שלך שרה, תודה אלופה
תודה רבה רבה
נראה מדהים, איך עושים שזה יהיה חריף מעט
תודה, שמים אריסה חריפה