יום שישי, 27/12/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

עוגת סולת

עוגה שאנחנו מכינים בשבתות בחגים ובאירועים משפחתיים אתם חייבים להכין אותה ולהבין על מה מדובר.

16:32 ,16/08/23
קורל כהן ממו
קרדיט: קורל כהן ממו / תמונה מתוך האינסטגרם Koral cohen mamo
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מתכון
1 כוס קמח
1 כוס סולת
1 כוס סוכר (אני מפחיתה קצת)
1 כוס שמן
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
1 כוס מיץ תפוזים
3 ביצים

לסירופ אחרי שהעוגה מוכנה כבר :
1 כוס סוכר
1 כוס מים
וסחיטה לימון.

מחממים תנור ל180 מעלות
מתחילים עם היבשים מוסיפים את הרטובים ומערבבים הכל ביחד
משמנים את התבנית שמים את הבלילה של העוגה ומכניסים לתנור
תוך כדי מכינים את הסירופ שהסירופ יתקרר טיפה
מוצאים את העוגה ושופכים מעל

אפשר להוסיף קוקוס לא חובה 

בהצלחה

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

13 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. אסתר הגיב:

    אלופה נראה מעולה העוגה שאני מכינה תמיד

  2. מוריה הגיב:

    לדעתי אפשר גם לשחק עם המתכון ולהוסיף קוקוס או פירות אחרים לפי הטעם

  3. לימור גבאי הגיב:

    סרטון הכנה בבקשה

  4. אין לי מיץ תפוזים. אפשר מיים פושרים במקום? הגיב:

    אילנה צדוק

    1. טובה הגיב:

      נראה לי שכן אבל לא יצא אותו דבר

    2. היי לא המיץ תפוזים זה כל הטעם

  5. מכינה עכשיו את העוגה הגיב:

    הריח בשמיים

  6. חנה הגיב:

    מנסה מחר לשעבס

  7. יואל הגיב:

    זה מסוג העוגות שחונקות?

    1. ממש לא! היא יוצאת רכה ועסיסית

כתבות נוספות של קורל כהן
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו