יום חמישי, 19/09/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

סלט ירקות, בולגרית ופסטו סלט שהוא ארוחה

טעים, צבעוני וקל להכנה

22:12 ,26/02/23
המטבח של שרה מיכאלי
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / 1
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

טעים, צבעוני וקל להכנה
כמובן שניתן לשנות ולשחק עם הכמויות והסוגים של הירקות/הגבינות והרוטב לפי הטעם ולפי הנמצא

הצעת הגשה: אפשר להגיש על פיתות עירקיות/זעתר
                      ולהוריד את הקרוטונים

המצרכים:

1/2 ק"ג עגבניות שרי שטופות וחצויות
2 מלפפונים חתוכים לחצאי עיגולים
1 בצל סגול קלוף וחתוך לפלחים
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים לקוביות
1/2 (או יותר) פלפל צהוב/אדום/ירוק חתוך לקוביות
2 או 3 כפות ממרח פסטו
1 כוס קרוטונים (לא חובה)
1 קופסת גבינה בולגרית חתוכה לקוביות

אופן ההכנה:

1.  נקצוץ את כל הירקות ונשים בקערה

2.  נוסיף את קוביות הגבינה ואת ממרח הפסטו

3.  נערבב היטב, נטעם ונתקן התיבול (אפשרי להוסיף
     מעט מלח אם יש צורך)

4.  לפני ההגשה ניתן להוסיף 1 כוס קרוטונים ונערבב
      שוב.

5.  בתיאבון

המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק

 

המטבח של שרה מיכאלי

קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / סלט ירקות, פסטו ובולגרית

קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / סלט ירקות, פסטו ובולגרית

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

6 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. מוריה אליטוב הגיב:

    תמיד כיף ללמוד כאן מהמתכונים שלך אלופה

  2. אורלי פאני הגיב:

    נראה שווה רק ההיתי מוותרת על הפסטו ואוכלת את זה חיייייייי

    1. אפשרי לשחק עם המרכיבים לפי מה שאוהבים😊

  3. מיטל הגיב:

    הבצל הירוק עושה את כל העבודה, מושלם

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו