חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
סלט בצלים וסומאק
סלט טעים שמשדרג בשרים, דגים, ירקות ובכלל
סלט בצלים וסומאק
סלט טעים שמשדרג בשרים, דגים, ירקות ובכלל
סומאק, תבלין מזרחי שמשדרג בשרים, קבבים, דגים וסלטים. אפשרי להכין יום מראש
קל להכנה וטעים להגשה עם בשר צלוי בפיתה/צ'יפס/קבבים
מעולה להגשת הסלט לארוחת שבת או לאירוח
המצרכים:
2בצלים סגולים, קלופים וחתוכים לטבעות/פלחים
1/4 כוס שמן זית
מיץ מ 1 לימון
1 כף תבלין סומאק
1/2 כפית מלח
1 צרור קטן של פטרוזיליה שטופה וקצוצה דק
אופן ההכנה:
1. חותכים את הבצלים לחצי וכל חצי חותכים לעיגולים או לפלחים דקים. שמים בקערה
2. מוסיפים לקערת הבצלים את הסומאק, מערבבים
3. מוסיפים שמן זית, מיץ לימון, מלח, פטרוזיליה ומערבבים היטב
4.טועמים ומתקנים התיבול
5. בתיאבון
לעוד מתכונים תעקבו אחריי המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם בטיקטוק ביוטיוב ובפייסבוק:
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / סלט בצלים וסומאק
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
ממש סלט בצל? כולו בצל???? לא חריץ מידאי?
כן כולו בצל עם פטרוזיליה, מלח ושמן זית. בצלים הם חריפים…רק שאחרי מס' שעות שהטעמים נספגים הוא פחות חריף
אה, רעיון לחכות כמה שעות, אנסה בעזרת ה
לצערי אני לא סובל בצל, בעסה 🙂
שווה לנסות, יוצא מוצלח