חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
מלפפונים כבושים
מלפפונים כבושים טעימים וקראנצ'ים
מצרכים: 2 כפות תבלין לחמוצים/20 גרגירי פלפל אנגלי/20 זרעי כוסברה, 3 עלי דפנה, 5 עלי מרווה, 8 שיני שום, 1 כף מלח – רצוי מלח גס, 3/4 כוס חומץ, 6-7 מלפפונים ירוקים קטנים ודקים, צרור שמיר, מים מינרלים קרים.
אופן ההכנה: לחתוך ל-4 כל מלפפון, למעוך את שיני השום.
לשים בצנצנת מכל המצרכים חצי מהכמות מלבד המים, חומץ, שום, תבלין לחמוצים, מלח, עלי דפנה, עלי מרווה ואת המלפפונים,
(אפשר להכין בצנצנת יותר גדולה אני הכנתי ב-2 צנצנות)
להוסיף את השמיר ולדחוף פנימה בין המלפפונים, להוסיף את כל שארית המצרכים, ולמלא את הצנצנת במים מינרלים קרים כמעט עד הסוף.
לעטוף את הצנצנת בניילון נצמד ולסגור במכסה.
לשים את הצנצנת במקום חמים שלושה ימים, וכל יום לנער את הצנצנת ולהחזיר למקום חמים.
אחרי 3 ימים המלפפונים החמוצים מוכנים טעימים וקראנצ'ים, לשמור במקרר.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, תודה רבה
קרדיט: סמדר יפרח / מלפפונים כבושים טעימים וקראנצ'ים
קרדיט: סמדר יפרח / מלפפונים כבושים טעימים וקראנצ'ים
קרדיט: סמדר יפרח / מלפפונים כבושים טעימים וקראנצ'ים
קרדיט: סמדר יפרח / מלפפונים כבושים טעימים וקראנצ'ים
קרדיט: סמדר יפרח / מלפפונים כבושים טעימים וקראנצ'ים
קרדיט: סמדר יפרח / מלפפונים כבושים סרטון קצר
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
אלופה ברמות על❤️
בחיים לא הכנתי לבד, נתת לי אומץ לנסות
אלופה👏👏👏
אחלה מתכון💕💕💕
אין על הבייתיים הכי בריאים וטעימים
הם כי טעימים כי צריך לחכות להם הרבה זמן בסבלנות שיהיו מוכנים
הוצאת לי ריר חחחח
מעלף🔥
מהמם
אלופה💕💕💕
מושלם אלופה 👌
מעולה אלופה..🔥🔥🔥
מהמם
אלופה אכין מחר👏👏👏
אלופה מעולה👏👏👏
אלופה מהממת🔥אין עליך💕💕💕
לא ידעתי שכל כך קל להכין חמוצים👏👏👏תודה אלופה🔥
ואו איך אני אוהבת שמכינים את זה בבית💕💕💕
אלופה אין על המתכונים שלך❤️❤️❤️
מושלם אלופה👏👏👏
יישר כח סמדר על כל המתכונים הנהדרים👏👏👏