חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
לביבות תפוחי אדמה משגעות
תקראו להן לביבות, לטקס, פנקייק תפוחי אדמה...הן פריכות וסופר טעימות בכלום עבודה
לביבות תפוחי אדמה
תקראו להן לביבות, לטקס, פנקייק תפוחי אדמה…
הן פריכות וסופר טעימות בכלום עבודה
המצרכים:
5 תפוחי אדמה בינוניים
חצי בצל בינוני או בצל קטן קלוף ושטוף
3 ביצים
מלח
פלפל שחור (לא חובה)
2 או 3 כפות קמח רגיל
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. מכינים מסננת שמתחתיה קערה (שתאסוף את נוזלי הירקות)
2. מגררים את תפוחי האדמה והבצל בפומפיה/מעבד מזון או אפילו קוצץ ירקות
3. מניחים במסננת את הירקות המגוררים על מנת שיגירו נוזלים או אפילו סוחטים בידיים (שיישארו מינימום נוזלים במסננת)
4. מעבירים את הירקות לקערה ומוסיפים ביצים, מלח (תתחילו עם כפית שטוחה), קמח, ואם רוצים גם פלפל שחור
5. בסיר טיגון/מחבת טיגון מחממים שמן עד לגובה 1 או 2 ס"מ, מורידים הלהבה.
6. לוקחים כף מהתערובת, משטחים אותה על מחבת הטיגון לצורת אליפסה או עיגול ומטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים
7. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג
8. זוללים בתיאבון
לעוד מתכונים תעקבו אחריי המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק:
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / לביבות תפוחי אדמה
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
שלמות אמיתית, מכינה למשפחה היום בעזר"ה
בשמחה
יאיר
מעמם אהבתי
תודה רבה
מושלם, ההיתי משלם לקבל ביס חחח
קל להכין😊
מתה עליהם, ממליצה לפני האכילה לספוג את השמן בנייר סופג…
בהחלט נכון
לפני שמתחילים לטגן את הלטקס הכינו בקערה קטנה שמנת חמוצה עם בצל ירוק קצוץ, מלח ופלפל שחור. וכשלטקס מוכנים אוכלים אותם עם מטבל השמנת החמוצה.
ממש טעים