חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
חלות
רוצים להכין חלות כמו בסרטים
אני יקדים אני נותן מתכון להפרשת חלה לפני מידות אמריקה אני ינסה להסביר גם לפי ישראלי המתכון לפי כוסות מדידיה
בקערת מיקסר אתם מכניסים .
ארבע כפות שמרים יבשים .
שתי כוסות סוכר . לא חובה למי שלא אוהב מתוק
חמש כוסות מים חמימים .
נותנים ערבוב של שתי דקות על מהירות גבוהה .
מכסים את הקערה במגבת למשך רבע שעה .
ואז נותנים עוד ערבוב של שתי דקות ושוב לחכות רבע שעה .
ואז מכניסים שתיים ורבע קילו קמח שתי ביצים ומתחילים לערבב מזלפים חצי כוס שמן וכף מלח ועוד חצי מחכים אם זה חמש דקות לישה מכבים מחכים עשר דקות שהקערה מכוסה במגבת ואז מוסיפים שתי כוסות קמח ומתחילים לישה לעשר דקות מהירות נמוכה תוך כדי ערבוב מוסיפים את השמן שנשאר אחר כך מעבירים לקערה להתפחה אני אוהב להשתמש בערה מתכת עמוקה עם מכסה זכוכית מעל מניח קופסת גפרורים ומכסה במגבת לתת התפחה של שעה ואחכ עוד שענהאל תפחדו זה טוב לבצק אני עושה קליעה של ארבע מנסיון זה מחזיק הכי טוב שלא יפתח הבצק .
אחרי קליעה אני מחכה רבע שעה ומורח את הבצק אני שם בקערה שתי ביצים קצת מים סילאן ומערבב מורח את החלות ונתן להם לתפוח לפחות שעה מכניס לתנור על 200 30/40 דקות בהצלחה
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
מוכשר, מה אתה עוד יודע לאפות?
נראה טןב שווה לנסות
שונה מימה שאני מכינה בדרך כלל. נשמע ממש טוב