חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
בקלוואה טעימה צרחות
בקלוואה טעימה שאתם עוד תברכו אותי
בקלוואה טעימה עושה חיסול חמץ נשאר לי 4 חבילות
עלי פילו במקפיא חייב לחסל לא הספקתי לצלם לכם סירטון בגלל הנקיונות של פסח אבל מתכון כאן בהצלחה
למילוי:
100 גרם אגוזי לוז
100 גרם שקדים טחונים
100 גרם פיסטוק טחון
100 גרם פקאן טחון
כוס אבקת סוכר
כפית גדושה קינמון
2 חלבונים
למילוי קוקוס:
100 גרם שקדים טחונים
100 גרם פיסטוקים קלויים וטחונים גס
100 גרם קוקוס
כוס אבקת סוכר
כפית קינמון
2 חלבונים
לסירופ:
כוס סוכר
כוס מים
חצי מיץ לימון סחוט
2 כפות דבש
נרתיח סוכר ומים שהסוכר נמס נסחוט לימון ודבש נבשל בלהבה נמוכה עד שמסמיך
אופן הכנה: נפשיר חבילת עלי פילו לילה במקרר נשמן כל עלה ונשים עליו עוד עלה ונשמן נקח שיפוד נשים בקצה שיהיה קל לכווץ אותו ושיתקבל צורה יפה נמלא במלית בקצה נגלגל ונכווץ ונשים בתבנית נמרח בשמן מלמעלה נאפה 180 מעלות עד שמזהיב נשפוך את הסירופ למעלה ונפזר פיסטוקים ורדים לקישוט אם רוצים בהצלחה
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
זה לא כשר לפסח אבל שווה להכין לחגים אחרים או ביום חול טעים מאוד🤤
תבורכי :), שווה לנסות לחג
והעיקר שתהיה מתוקה 🙂 אלופה
תודה אהובה❤️
ואוו ממש נראה מעולה, מזה הפרחים הסגולים?
זה ורדים אמיתים שמשתמשים איתם לסירופ זה נותן טעם
רק מלראות את זה יכולה לברך אותך, נראה מדהים
תודה רבה יקרה❤️
תודה רבה יקרה❤️