יום שישי, 25/04/2025
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

בסבוסה עוגת סולת

עוגת סולת, בסבוסה כך כך טעימה וקלה להכנה שנגמרת מהר

19:55 ,15/09/22
קרדיט: בסבוסה עוגת סולת / עוגת סולת, בסבוסה כך כך טעימה וקלה להכנה שנגמרת מהר
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים לבצק:
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
1,1/1 כוסות סולת
1 כוס שמן
1 כפית אבקת אפייה
שקדים ללא קליפה
1 כפית תמצית וניל

מצרכים לסירופ:
1 כוס סוכר
1/4 כוס מיץ תפוזים
2 כפות דבש או מייפל
1 כוס מים

אני משתמשת בכוס מדידה בינלאומית.

לשים בקערה את הביצים והסוכר ולערבל עד לצבע בהיר, להוסיף את השמן, אבקת אפיה ולערבב, להוסיף את הקמח ולערבב, להוסיף את הסולת ולערבב, להוסיף תמצית וניל ולערבב לתערובת אחידה.
לשמן תבנית בינונית וליצוק את התערובת לתבנית,
להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ולאפות כ-30 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם כשהוא יוצא יבש, להוציא את העוגה מהתנור ולצנן לחלוטין.
אני שמה בסיר קטן על הגז את מצרכי הסירופ, מביאה לרתיחה, מנמיכה את הלהבה ומבשלת כ-10 דקות.
כשהעוגה התקררה אני חותכת לאורך ולרחב מעט באלכסון ויוצקת את הסירופ החם על כל העוגה.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה,  תודה רבה! קישור לסרטון המלא

 

 

קרדיט: 1

קרדיט: 2

קרדיט: 3

קרדיט: 4

קרדיט: 5

קרדיט: 6

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

5 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. סאמי הגיב:

    ואו איזה שלמות כל הכבוד להסבר שלך

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה יקירה✨

  2. סיגל הגיב:

    יאמי חייבת להכין תודה

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה יקירה✨

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו