יום רביעי, 21/05/2025
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

גביניות מתוקות

איך להכין דניש גביניות מתוקות - סמדר יפרח

15:45 ,14/07/22
קרדיט: גביניות מתוקות - סמדר יפרח / איך להכין גביניות מתוקות
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים

2 וחצי כוסות קמח

3 כפות גדושות סוכר

1 כפית שטוחה מלח

1 ביצה

100 גרם חמאה מומסת

1 כף גדושה שמרים יבשים

1 כוס חלב

אופן ההכנה

שמה בקערת המיקסר את הקמח, מלח, סוכר, חמאה, ביצה, וחצי כוס חלב ומערבלת,

אם הבצק לא התאחד להוסיף עוד כרבע כוס חלב, לערבל עד לקבלת בצק רך וגמיש,

לשים את הבצק בקערה משומנת, לכסות, ולחכות לתפיחה כשעה.

המילוי:

400 גרם גבינת ריקוטה

1/2 כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל

1 ביצה

2 כפות שטוחות קורנפלור

גרידה מלימון 1

וצימוקים

לערבב את כל מצרכי המילוי יחד.

הבצק תפח, לרדד על משטח העבודה עם מעט קמח. לחתוך לריבועים, לשים על כל ריבוע כפית מהמילוי, ולהדק את הקצוות כלפי האמצע ולדחוף את הקצוות המהודקות באמצע מעט כלפי פנימה, לשים בתבנית אפיה על נייר אפיה, להכניס לתנור קערה עם מים רותחים מלמטה, התנור מכובה, ולשים את תבנית הגביניות מעל, ל 10 דקות לתפיחה, להוציא את הקערה עם המים ותבניות הגביניות, להדליק את התנור, בישראל 180 מעלות, בארצות הברית 350 מעלות. אני טורפת ביצה ומורחת על הגביניות, כשהתנור מגיע לחום הרצוי, להכניס את הגבינות חזרה לתנור ולאפות בערך כ 20 דקות, עד שהם מזהיבות,

 

הסירופ:

1/2 כוס מים

1/2 כוס סוכר

מיץ מחצי לימון סחוט

לשים את המים בסיר קטן להוסיף הסוכר והמיץ לימון, ולערבב, להביא לרתיחה, לבשל עוד כדקה ולהוריד מהאש, להכין את הסירופ לפני שהגביניות מוכנות,

להוציא את הגביניות למרוח מעל את הסירופ ולפזר מעל אבקת סוכר, בהצלחה!

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

23 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. ויויאן באר שבע הגיב:

    אלופה מהממת🔥אין על המתכונים שלך👏👏👏

  2. אורנה גברי הגיב:

    ואו אליפות👏👏👏❤️❤️❤️

  3. שוש מרחובות הגיב:

    אני כל כך לומדת מהמתכונים שלך ומסבירה יפה וברור כל הכבוד 👏👏👏

  4. רחל באשר הגיב:

    כל המתכונים שלך מושלמים 💞

  5. אתי עבודי הגיב:

    💯ממת שאת🎁

  6. שוש נקש הגיב:

    אין עליך אלופה❤️❤️❤️

  7. אביבה בן שימול הגיב:

    אלופההההההההה שכמוך ❤️🙏❤️

  8. אורלי גנון הגיב:

    אני מתה על גבינות.
    נראות מזה טעימות וצפויות טוב.

  9. יעל שמש הגיב:

    מושלמות אהבתי תודה סמדר המהממת🌺❤️

  10. פנינה ירושלים הגיב:

    כמה שאני אוהבת את המתכונים שלך, הכל יוצא מושלם❤️

  11. לילי כהן הגיב:

    אני הכנתי אותם בעבר ויצא מעלף וטעים ברמות על❤️תודה אלופה אכין שוב🔥🔥🔥

  12. יפה זמיר הגיב:

    מעולה וניראה מושלם❤️אכין ואגיד לך איך יצא אלופה שלי❤️

  13. נאוה אלמליח הגיב:

    אין על המתכונים שלך👏👏👏כל הכבוד👏👏👏

  14. עוקבת הגיב:

    מושלם מהממת🔥

  15. שלומית אפללו הגיב:

    אלופה❤️איך אני אוהבת גביניות❤️❤️❤️

  16. אפי הרנוי הגיב:

    תודה

  17. יוכי הגיב:

    אלופה

  18. סיני הגיב:

    מושלם

  19. יונית הגיב:

    חולה על הגביניות האלה

  20. אילנה הגיב:

    אלופה אין עליך, כל מתכון פגז✨

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו