חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
שיפודי פרגיות/עוף בסומאק מושלמים
כל כך קל להכנה ומעולה להגשה עם פיתה/פיתה עירקית, סלט וטחינה
שיפודי פרגיות/עוף בסומאק
מכירים את המתכון עוף בסומאק בסגנון מזרחי?
אז החלטתי להכין שיפודים מתובלים באותו סגנון
ומה אגיד לכם…במילה אחת יצא….מושלם
כל כך קל להכנה ומעולה להגשה עם פיתה/פיתה עירקית, סלט וטחינה
המצרכים:
1 ק"ג קוביות עוף/פרגיות (בגודל בינוני) שטופות ומסוננות ממים
1/2 צרור פטרוזיליה שטופה קצוצה דק
1 בצל סגול קצוץ דק
1 כפית שטוחה סומאק
מלח (להתחיל עם חצי כפית)
שמן
אופן ההכנה:
• נשטוף את קוביות הפרגיות/עוף, נסנן ממים ונשים בקערה
• נוסיף להן את הבצל הקצוץ, עשבי התיבול, הסומאק, המלח, וכ 4-5 כפות שמן
• נערבב היטב. אפשר להשרות הפרגיות למשך כשעה/שעתיים לספיגת טעמים
• נשפד שיפודי עץ קטנים בפרגיות/עוף
• נחמם כרבע כוס שמן במחבת פסים או מחבת טיגון ונצלה את השיפודים משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב/שחום
• וזהו מוכן
• תגישו על פיתה/פיתה עירקית עם סלט וטחינה
• בתיאבון
לעוד מתכונים תעקבו אחריי המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם בטיקטוק ביוטיוב ובפייסבוק:
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / שיפודי עוף/פרגיות בסומאק
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
אנסה להכין היום מקווה לעדכן שיצא לא פחות טוב מזה 🙂
בהצלחה
מתכון מנצח, תודה אלופה
בשמחה, תודה רבה