חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
קוביות עוף עם ירקות מוקפצים. מנה טעימה וקלה להכנה
אפשרי להוסיף גם איטריות נולדס, מעולה גם עם אורז לבן
קוביות עוף עם ירקות מוקפצים. מנה טעימה וקלה להכנה
אפשרי להוסיף גם איטריות נולדס, מעולה גם עם אורז לבן.
כמובן שאפשר "לשחק" במגוון הירקות שאוהבים, לשים יותר או פחות מכל סוג שאוהבים
המצרכים ל כ- 6 סועדים רעבים:
1 ק"ג קוביות עוף שטופות ומסוננות ממים
1 או 2 בצלים קלופים ושטופים חתוכים לפלחים דקים
1 פלפל אדום שטוף וחתוך לרצועות
1 פלפל ירוק שטוף וחתוך לרצועות
1 פלפל צהוב שטוף וחתוך לרצועות
2-3 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות דקות
1 קופסת פטריות חתוכות מסוננת ממים
1/2 כוס צ'ילי מתוק (או יותר לפי הטעם)
1/2 כוס טריאקי (או יותר לפי הטעם)
כ 6 כפות שמן לטיגון
(אפשרי להוסיף חצי שקית/שקית נולדס מבושלת לפי הוראות ההכנה)
אופן ההכנה:
1. בסיר טיגון רחב מחממים כ 3 כפות שמן ומטגנים את קוביות העוף עד להשחמה יפה.
2. מוציאים את הקוביות לקערה
3. באותו סיר טיגון נחמם את יתרת השמן ונטגן את פלחי הבצל עד להשחמה
4. נוסיף את הגזרים ולאחר מכן את הפלפלים ונמשיך בטיגון והקפצה עד שהירקות מתרככים מעט. יש לערבב מידי פעם.
5.נוסיף פטריות חתוכות
6. כשהירקות מתרככים, נוסיף את קוביות העוף ואת הרטבים, צ'ילי וטריאקי, ונערבב היטב
7. נמשיך לבשל עוד כ 2 דקות תוך כדי ערבוב. נטעם ונתקן התיבול.
8. בתיאבון
לעוד מתכונים תעקבו אחריי המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק:
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / עוף וירקות מוקפצים
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
מושלם, מתה על המתכונים שלך כאן כל הכבוד
הכנתי הערב יצא לנו מושלם תודה על המתכון הקליל
איזה כיף, תודה רבה
מהמם, אפשר גם עם פרגיות זה יוצא מעדן
בהחלט מעדן