חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
חלת דבש לראש השנה
חלת דבש טעימה לראש השנה
חלת דבש טעימה לראש השנה
אז מה צריך?
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
רבע כוס דבש
3/4 כוס שמן
500 מ״ל מים
חצי כוס סוכר
כף מלח
ביצה להברשה
קישוט:
שקדים, שומשום סוכר גבישי
ציפוי:
כף דבש כף מים רותחים
אופן הכנה:
בקערת מיקסר
נשים קמח שמרים סוכר ונערבב עד לאיחוד נוסיף מים נוסיף שמן ונשאיר רבע מכמות השמן נוסיף דבש שהבצק קצת מתאחד נוסיף את הרבע מכמות השמן שנותר ומלח ונערבל עד לבצק אחיד 8 דקות נשמן את הקערה בשמן ואת הבצק ונתפיח שעה נוריד אויר נתפיח עוד חצי שעה נוריד אויר ונקרוץ כדורים בגודל 70 גרם נסדר בתבנית נתפיח עוד 20 דקות נמרח ביצה ונקשט נאפה 190 מעלות עד הזהבה יפה שיוצא מהתנור נבריש בדבש וזהו יוצא טעים בהצלחה
קרדיט: הודיה בן חיון / חלת דבש
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
הכנתי לחג הקדוש יצא מושלללםםםםם חלק הקפאתי ישר מהאפיה
והפשרתי אתמול לסעודה בערב. ישר על הפלטה אין מילים מעדן כאילו יצא הרגע מהתנור
איזה יופי שמחה לשמוע תודה על העידכון מחמם את הלב♥️
מעדכנת עוד משהו ששכחתי לרשום בפוסט לגבי הנוזלים כל קמח אחרת וצריך לפעמים קצת יותר נוזלים אז אם מרגיש קצת יבש אפשר להוסיף עוד קצת נוזלים בהדרגה
צודקת לגמרי, זה נכון לגבי כל עיסה וסוג הבצק שלה… בשביל זה צריך את החוש השישי חחח שנה טובה
מעדכנת שהכנת עכשיו ויצא סבבה, נראה לי ששמתי יותר מידאי דבש אז יצא מתוקקקק, שנה טובה
השקדים המולבנים מקפיצים הכל
אפשר גם בתבנית חד"פ נכון?
כן בטח אפשר בתבנית עגולה חד פעמי
למה שלא? אל תהיה מרובעת…
ממש נראת טוב הכי חשוב שתשאר טריה לכן נראה לי שכדאי להכין ממש סמוך לחג
תודה נשמה נכון עדיף להכין סמוך לחג שישאר טרי