חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
מרק – קובה במיה בשיטה מהירה
מרק - קובה במיה סמדר יפרח
מצרכים למרק: 1/2 ק"ג במיה טרייה/קפואה,3 כפות שמן, 1 בצל קצוץ, 3 כפות רסק עגבניות, 2 עגבניות קלופות, מגוררות על פומפיה, 1/4 כוס מיץ לימון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, אפשר להוסיף 2 כפות סוכר, 4 כוסות מים חמים (לפי גודל הסיר), צרור כוסברה קצוצה. מצרכים לבשר: 500 גרם בשר טחון, 1/2 בצל קצוץ דק, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, 1 כפית שמן זית, 1/2 צרור כוסברה קצוצה. מצרכים לבצק: 2 ביצים, 1 כוס סולת, מעט מלח.
אופן ההכנה: המרק – אני מטגנת את הבצל עם השמן עד להזהבה קלה, אני מוסיפה את הבמיה ומטגנת מעט, שמו לב – אם הבמיה טריה לשטוף היטב ולייבש היטב על מגבת, ולהסיר בעדינות את קצה העוקץ.
אני מוסיפה 3 כפות רסק עגבניות ומערבבת מעט, אני מוסיפה 2 עגבניות מגוררות על פומפיה ומערבבת, אני מוסיפה כ-1/4 כוס מיץ לימון, 1/4 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית מלח ומערבבת, אפשר להוסיף 2 כפות סוכר, אני מוסיפה מים חמים ומערבבת, ומביאה לרתיחה, אני טועמת ואם צריך אני מוסיפה עוד מיץ לימון, מלח ופלפל שחור (תלוי בגודל הסיר וכמה מים שמים).
הבשר – לשים בקערה את כל המצרכים של הבשר ולערבב לתערובת אחידה.
בקערה אחרת – לשים 2 ביצים עם מעט מלח ולערבב היטב.
ובקערה השלישית – סולת.
הקובה – אני לוקחת חלק מהבשר ומגלגלת לכדור, אני שמה את כדור הבשר בקערת הביצים, ומצפה מכל הכיוונים, ומעבירה לקערת הסולת ומצפה מכל הכיוונים, ושוב פעם לקערת הביצים ולקערת הסולת, ושמה את הכדור המצופה במרק הרותח.
שימו לב – יד אחת בקערת הסולת, ויד שניה בקערת הביצים.
אני מוסיפה למרק צרור כוסברה קצוצה ומערבבת בעדינות, אני מנמיכה את האש לבינונית, מכסה במכסה – מעט פתוח, ומבשלת עוד כ-20 דקות.
למחרת – המרק יותר טעים.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, תודה רבה
קרדיט: מרק קובה במיה בשיטה מהירה / סמדר יפרח
קרדיט: מרק קובה במיה בשיטה מהירה / סמדר יפרח
קרדיט: מרק קובה במיה בשיטה מהירה / סמדר יפרח
קרדיט: מרק קובה במיה בשיטה מהירה / סמדר יפרח
קרדיט: מרק קובה במיה בשיטה מהירה / סמדר יפרח
קרדיט: מרק קובה במיה בשיטה מהירה / סמדר יפרח
קרדיט: מרק קובה במיה בשיטה מהירה / סמדר יפרח
קרדיט: מרק קובה במיה בשיטה מהירה / סמדר יפרח
קרדיט: מרק קובה במיה בשיטה מהירה סרטון קצר / סמדר יפרח
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
וואו רעיון מעולה❤️ אלופה❤️
אמא שלי האלופה❤️❤️❤️
מתכון מעולה👍 הכנתי ויצא מושלם💥מהיר וטעים👏👏👏
כל הכבוד👏👏👏איזה מתכונים מעולים יש לך❤️אהבתי❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ואוווו חייבת להכין🔝תודה אלופה🔝🔝🔝🔝🔝
ואו אלופה❤️❤️❤️אין על המתכונים שלך❤️❤️❤️כל מתכון אש🔥🔥🔥🔥🔥
אלופה❤️❤️❤️אין על המתכונים שלך💥💥💥💥💥
ואו מושלם❤️ראיתי את כל הסרטון❤️יבורכו ידייך🙏
אלופה מושלם❤️❤️❤️
אלופה👏👏👏
אין אין אין על המתכונים שלך👏👏👏
הכנתי ויצא מושלם❤️❤️❤️❤️❤️
בדיוק באה להכין, יצא טוב גם עם חזה עוף טחון ???
אלופה ברמות אין לי מילים❤️❤️❤️🙏🙏🙏
ואוו אלופת על❤️❤️❤️
עוברת על המתכונים שלך כאן ואת נראה מקצועית !!! בהצלחה
ואו איזה יופי 👏👏👏קל וטעים❤️
ואוו סמדר הרבה זמן לא ראיתי מתכונים שלך כאן, כיף להפגש איתם שוב וללמוד
התגעגתי למתכונים שלך❤️ וואו אלופה ברמות על👏👏👏❤️❤️❤️
יאמי❤️❤️❤️
אין על המתכונים שלך❤️
אלופה מושלם וקל👏👏👏
נראה שהידים שלך מכירות את העבודה 🙂 בהצלחה