חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
לביבות בטטה וגבינות
טעימות וקלות להכנה
לביבות בטטה וגבינות
לביבות קלות להכנה וטעימות.
רצוי לאפות את הלביבות בתנור, מאחר והגבינות מתפרקות בטיגון וכך יש צורך להוסיף פירורי לחם בהתאם, עמ"נ שתהיינה יציבות.
אם מטגנים את הלביבות, רצוי במחבת טפלון
המצרכים:
2 בטטות בינוניות, קלופות ושטופות
1 בצל גדול קצוץ דק
1 כוס פירורי לחם דקים (או יותר, אם יש צורך)
1/2 חבילת גבינות מגוררות (בערך 1 כוס) אני השתמשתי במיקס גבינות מגוררות
מלח לפי הטעם, ורק אם יש צורך
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. נשים בסיר את הבטטות, נכסה במים ונבשל אותן על להבה בינונית שהן מתרככות, (כחצי שעה בערך) נסנן ממים ונמעך אותן בצלחת/קערה.
2. במחבת נחמם כ 2 כפות שמן ונטגן את קוביות הבצל עד להשחמה/הזהבה יפה.
3. בקערה עמוקה נשים את הבטטות המעוכות, הבצלים המושחמים, נוסיף את פירורי הלחם ומיקס הגבינות
4. נערבב היטב, נטעם ונתקן תיבול אם יש צורך, (מאחר והגבינות מלוחות בעצמן)
5. ניצור כדורים קטנים ונמעך אותן מעט כדי שיהיו שטוחות
6. במחבת טפלון נחמם שמן ונטגן מס' לביבות עד להשחמה משני הצדדים.
7. במידה ואופים הלביבות יש לרפד את תבנית האפייה בנייר אפייה, נשמן את התבנית. נניח את הלביבות במרחקים ונאפה עד להשחמה בחום של כ 200 מעלות, כ 10 דקות או יותר, אם יש צורך.
8. בתיאבון
המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק
בשיתוף חברת euro
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / לביבות בטטה וגבינות
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
עברתי על המתכונים שלך כאן הם נראים נהדר, שבת שלום
תודה רבה
מושלם גם עם השילוב של הפרסומת הסמויה חחח
לא סמוי, רשום במפורש
אתר מגניבבבב
בדיוק לחג נראה ממש שווה
תודה רבה