חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
עוגיות שוקולד ציפס חמאה חומה
עוגיות משגעות עם טעם אגוזי עמוק, הסוד שלהן זו חמאה החומה שעושה אותן ואוו!
130 גרם חמאה חומה קרה
100 גרם סוכר לבן
150 גרם סוכר חום בהיר
130 גרם קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
כפית מלח דק
ביצה L
115 גרם שוקולד מריר
115 גרם שוקולד חלב
מאלדון לפיזור
בקערה של מיקסר נערבל לאט את הסוכרים והחמאה,
נוסיף את הביצה ובוו גיטרה נערבל מהר למרקם תפוח
נוסיף את הקמח המלח והסודה.
נערבב למרקם אחיד ודביק נוסיף את השוקולד וניתן לבצק מנוחה של חצי שעה במקרר
עם כף של גלידה או עם ידיים טיפה משומנות ניצור כדורים אחידים
עם רווחים בתבנית
נאפה על 160 טורבו בערך 10 דק
עד שמזהיב בצדדים
נפזר מעט מהמלאדון
נחכה שהעוגיות יתייבשו לפני שנסיר אותם מהתבנית
נשמור בכלי אטום על השייש ️
קרדיט: חיה בן
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
יאוו השוקולד נראה אש בעוגיות, רק חלבי!!!
מושלמת שכמוך, נראה לי שכבר נתקלתי כאן בעבר עם מתוכן שלך אלופה
מהמם, למה אין סרטון הכנה? חבל
יש בעמוד האינסטגרם שלי מוזמנת להיכנס❤️
אפשר להגיד שזה המתכון הכי קול שמצאתי בחיפוש בגוגל,תודה אלופה