יום שני, 25/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

בורקס תרד וגבינות

בורקס תרד וגבינות מבצק עלים

19:52 ,30/01/23
סמדר יפרח
קרדיט: סמדר יפרח / 1
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים:
עלי תרד,
בצק עלים,
150 גרם גבינת פטה,
50 גרם גבינה שמנה,
2 כפות גדושות גבינה רכה,
מעט פלפל שחור – לא חובה,

אופן ההכנה:

לשים את התרד במחבת עם כף מים ולבשל עד לריכוך תוך כדי ערבוב לסנן ולקצוץ מעט ולהעביר לקערה, להוסיף לקערה את הגבינות ולערבב היטב לתערובת אחידה..
לפזר מעט קמח על משטח העבודה, ולהניח את הבצק עלים, לפזר מעט קמח מעל הבצק ולחתוך את הבצק ל-3 חלקים.
לשים מהמילוי על הבצק שורה בקצה, ולגלגל בעדינות, להדק בצדדים, ולגלגל לצורת חילזון, את הקצה הסופי של הבצק להכניס מתחת באמצע.
להניח על תבנית אפייה עם נייר אפייה, למרוח ביצה ולפזר מעל שומשום, להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות ולאפות כחצי שעה עד לצבע זהוב יפה.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, תודה רבה

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / בורקס תרד וגבינות

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / בורקס תרד וגבינות

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / בורקס תרד וגבינות

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / בורקס תרד וגבינות

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / בורקס תרד וגבינות

סמדר יפרח

קרדיט: סמדר יפרח / בורקס תרד וגבינות

קרדיט: סמדר יפרח / בורקס תרד וגבינות סרטון קצר

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

33 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. yoceved roe הגיב:

    הכנתי ויצא מושלם👏👏👏👏👏👏👏

  2. עופרה בן דהן הגיב:

    ואוו איזה בורקס טעים❤️👏👏👏

  3. רונית לוי הגיב:

    ואו יאמי👏👏👏אלופה ברמות על❤️הכל פשוט וקל🔥🔥🔥🔥🔥🔥👏💕💕💕💕💕💕❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  4. שולה לוי הגיב:

    מעלף🔥

  5. אורנה הגיב:

    כל הכבוד אלופה אמיתית❤️

  6. רינה שרעבי הגיב:

    אלופה🔥

  7. דינה הגיב:

    הכנתי ויצא מושלם וואו איזה טעים❤️תודה אלופה👏👏🔥

  8. יעל הגיב:

    עשית לי דודה לזה. עכשיו רצה להכין..

  9. נאוה לוי הגיב:

    מעולה אלופה אין עליך…👏👏👏♥️

  10. שיר בצלאל הגיב:

    מדהימה !!סמדי את שפית מוכשרת וכול המתכונים שלך טעימים וקלים במיוחד שיש סרטוני הסברה ותמונות מושקעות בהצלחה אהובה יפה

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה יקירה❤️

  11. עוקבת אחריך כל הזמן הגיב:

    אלופה

  12. לילי הגיב:

    אלפה מהממת כל המתכונים שלך קלים💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

  13. מרים סיטבון הגיב:

    מקסים מראה טובבב👍❤️

  14. Ahuva Cohen הגיב:

    אלופה אין עליך

  15. בלה אלקלעי הגיב:

    אליפות 👍❤️

  16. Orly Shaish הגיב:

    מושלמות אהבתי תודה סמדר המהממת🌺❤️

  17. יובלי הגיב:

    נראה סוףףףף💞❤️💞❤️💞

  18. רחל בן חמו הגיב:

    אין עליך אלופה אוהבת אותך מאוד💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

  19. נורית בנימין הגיב:

    מושלמות אלופה ❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞

  20. ציפורה הגיב:

    אין עליך אלופה❤️🙏❤️❤️🙏❤️❤️🙏❤️❤️🙏❤️

  21. אביבה בן שימול הגיב:

    אלופההההההההה שכמוך ❤️🙏❤️

  22. אביגיל הגיב:

    לאכול רק מהעיניים כזאת אלופה💗💗💗💗💗💗💗

  23. Linda Shor הגיב:

    נרשמתי לערוץ יוטיוב 💗מהממת שאת🎁

  24. מיכלי הגיב:

    כל המתכונים שלך מושלמים 💞אני כל כך לומדת מהמתכונים שלך💞

  25. אור בכר הגיב:

    💯ממת שאת🎁

  26. נורית נוריאל הגיב:

    מהממת מתכונים אחלה בהצלחה🤗💕💕💕

  27. סיגי הגיב:

    אני כל כך לומדת מהמתכונים שלך ומסבירה יפה וברור כל הכבוד👏👏👏💕

  28. אתי לינד הגיב:

    אין עלייך👏👏👏💕

  29. רותי ורוני זנגי הגיב:

    מהממתת
    תודה על מתכונים נפלאים
    אהבת חינם זו את 🤗

  30. עוקבת אחריך תמיד הגיב:

    כל המתכונים שלך קלים, איזה יופי וכל כך טעים, תודה אלופה שלנו

  31. עוקבת הגיב:

    אלופה מהממת אין על המתכונים שלך

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו