חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
עוגת שיש תפוזים שוקולד מושלמת
אביבית שלומוביץ-דהן, לימודי קונדיטוריה דיגיטלית לאופה ביתית
אני אוהבת להכין את העוגה הזו בחורף, שההדרים בשיא פריחתם. ממליצה בחום להשתמש בתפוזים/קלמטינות טריות. יאלה לעבודה ואל תשכחו לתייג אותי אחרי שתכינו!
350 גרם קמח עוגות/רב תכליתי
20 גרם אבקת אפייה
20 גרם אבקת נס קפה
2 גרם אבקת סודה לשתיה
2 גרם מלח
200 גרם שמן
200 גרם ביצים
200 גרם סוכר
240 גרם מיץ תפוזים סחוט טרי
לתערובת השוקולד:
150 גרם שוקולד מריר איכותי
20 גרם חלב
50 גרם אבקת קקאו משובח
הכנה:
1. במיקסר מקציפים ביצים וסוכר במהירות בינונית כ 7 דקות.
2. בנתיים שמים בקערה אחת נפרדת את כל האבקות – הקמח אבקת אפיה סודה מלח ונס קפה ומערבבים. שמים בצד.
בקערה נפרדת ממיסים במיקרו את השוקולד והחלב. מוסיפים קקאו ומערבבים. שמים בצד.
3.מנמיכים מהירות מיקסר ומוסיפים שמן . שמתאחד להוסיף מיץ תפוזים.
4. מוסיפים את קערת האבקות ומערבלים רק עד לאיחוד. סוגרים מיקסר.
5. מעבירים כחצי מהתערובת הלבנה לקערה נפרדת.
6. מוסיפים את קערת השוקולד לתוך אחת מהקערות עם המסה הלבנה. מערבבים היטב. קיבלנו שתי מסות אחת בהירה ואחת שוקולדית
7. יוצקים לתבנית משומנת ואופים בחום 175 מעלות כשעה. מצננים בטמפ' החדר.
רוצה לקבל שיעור אפיה מתנה למחשב שלך? כנסי לפייסבוק/לאינסטגרם שלי
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
הגשה מעולה, אנסה להכין
וואוווו ניראה אששש
מתכון אליפות
תודה
נשמע טוב.ממש . רק איך ניראת העוגה שהיא מוכנה?
צודקת. דאגתי לסרטון המחשה. אפיה מהנה