שבת, 05/10/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

כרובית ברוטב אדום – מעדן

כרובית מבושלת ברסק עגבניות, מתכון קל ופשוט להכנה. תוספת מעולה לכל ארוחה. כמה פשוט, ככה מרשים.

15:43 ,05/01/23
המטבח של שרה מיכאלי
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

המצרכים:

1 שקית כרובית קפואה אני משתמשת של "הבודק"
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
1/2 כפית מלח או לפי הטעם
4 כפות שמן
מים – עד כדי כיסוי הכרוביות
אפשרי להוסיף גם פטרוזיליה קצוצה – לא חובה

אופן ההכנה:

1. בסיר מחממים את השמן ומוסיפים את רסק העגבניות. מערבבים את הרסק עם השמן למשך כחצי דקה, גג דקה, תוך כדי הלהבה הדלוקה.

2. מוסיפים 2 כוסות מים ומערבבים עם הרסק עד שאין גושים, מוסיפים מלח ומערבבים היטב.

3. מביאים לרתיחה ומורידים הלהבה לאש קטנה. מוסיפים את הכרוביות, מוסיפים מים עד לכיסוי הכרוביות, מתקנים את תיבול המלח אם צריך. מביאים לרתיחה נוספת ומורידים הלהבה.

4. מבשלים כ 20 דקות-30 שעה על להבה נמוכה או עד שהרוטב מצטמצם ונספג בכרוביות.

5. בתיאבון

 

המטבח של שרה מיכאלי

קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

8 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. חגית דהן הגיב:

    מתכון מושלםםם אין עליך שרה יקרה תמיד כיף להכין בבית את המתכונים שלך . גם את האבוקדו הכנתי.הילדים ממש אהבו במיוחד בסנדוויץ

    1. איזה כיף לשמוע😍תודה רבה רבה😍😍

  2. ציפורה יפרח הגיב:

    וואו שרה ניראה מעדן. אפשר להכין מכרובית שלמה טרייה ואז להפריד לפרחים?

    1. בוודאי, רק אני מעדיפה בלי תולעים מבחינה הלכתית

  3. גולשטיין הגיב:

    נראה מצויין אלופה

  4. יוכבד הגיב:

    שווה במיוחד אהבתי את הפרסום הסמוי של "הבודק" חחח

    1. זה אכן שווה, אין כל כוונה לפרסם, פשוטמעדיפה לא "להכשיל" אנשים😊

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו