יום שישי, 22/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

איך להכין לחם בית, לחם קולה

לחם קולה מתכון מנצח

17:36 ,17/12/22
קרדיט: איך להכין לחם בית, לחם קולה / לחם קולה מתכון מנצח
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

איך להכין לחם בית, לחם קולה
לחם קולה מתכון מנצח

מצרכים:
450 גרם קמח מנופה
250 מ"ל קולה חמימה
1 כפית סוכר
1 כפית שטוחה מלח
1 כף שמרים
3 כפות שמן
1 ביצה להברשה
שומשום לקישוט
אני משתמשת בכוס מדידה בינלאומי – 140 גרם לכוס.
אופן ההכנה:
לשים בקערה את הקולה עם מים חמים, ולהניח בצד ל-10 דקות, להוסיף קמח, מלח, סוכר ושמרים ולערבב, למזוג 250 מ"ל קולה לכוס מדידה, להוסיף לקערה ולערבב, להוסיף את השמן ולערבב וללוש לבצק אחיד, לשים את הבצק ועל משטח העבודה וללוש עוד כ-10 דקות, מאוד חשוב לעבד את הבצק,
(אפשר להכין את הבצק במיקסר), לשים את הבצק בקערה משומנת, לכסות במגבת ולהניח במקום חמים לתפיחה של שעה.
לחלק את הבצק ל-6 חלקים שווים, אפשר לחלק ל-3 חלקים שווים, ואפשר לשים את הבצק שלם בתבנית מאורכת, לרדד כל חלק למלבן מאורך ולגלגל עד הסוף, להדק את הבצק לכל האורך ולגלגל עד הסוף (ראי/ה סרטון) כמו רצועות לחלה,
כך להכין את כל החלקים של הבצק, להדק את הקצוות של
כל 3 הרצועות יחד, ולקלוע צמה, ל-6 רצווכעות של הבצק יחד ראי/ה סרטון.
להניח על תבנית עם נייר אפייה משומן מעט, למרוח ביצה ולפזר מעל שומשום/פרג, לכסות במגבת ולהניח בצד לחצי שעה, (אפשר למרוח ביצה שוב פעם אחרי התפיחה)
להכניס לתנור שחומם מראש כ-180 מעלות ולאפות כ-30/35 דקות עד לצבע זהוב יפה.
להוציא את הלחם מהתנור ולכסות במגבת, ולצנן לחלוטין, הלחם כל כך רך וטעים.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה,  תודה רבה! קישור לסרטון המלא

 

קרדיט: 1

קרדיט: 2

קרדיט: 3

קרדיט: 4

קרדיט: 5

קרדיט: 6

קרדיט: 7

קרדיט: 8

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

13 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. כינרת זנח הגיב:

    מעניין ❤️חייבת לנסות 👏👏👏

  2. לימור דוד הגיב:

    תודה את מהממת🔥🔥🔥🔥🔥🔥

  3. נחמה אסולין הגיב:

    יאמי אלופה, חנוכה שמח…🔥🔥🔥🔥🕎🔥🔥🔥🔥

  4. ציפי אסולין הגיב:

    אני אוהבת את כול המתכונים שלך 🙏🏻❤

  5. עוקבת תמיד אחריך הגיב:

    כול הכבוד על כל המתכונים שאת מראה💥אלופה🔥

  6. ציפי דדון הגיב:

    מעלה🔥 עם קולה, אהבתי👏👏👏

  7. אהובה הגיב:

    אהבתי אכין לשבת תודה💥

  8. פנינה בן ברוך הגיב:

    מהממת💥אלופה💥אין על המתכונים שלך💥

  9. יונית דוד הגיב:

    ואו אליפות אהבתי👏👏👏

  10. דליה כהן הגיב:

    שבוע טוב סמדר אהובה אלופה ❤❤❤🏆🏆🏆

  11. עוקבת הגיב:

    ואו אחלה מתכון שלמות🔥🔥🔥🔥

  12. לאה סהר הגיב:

    לחם קולה????? זה חדש לי. אפשר גם עם זירו?

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      זה עושה את הבצק רך יותר ומיוחד לא מרגישים בטעם✨כן אפשר קולה זירו❤️

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו