יום שישי, 27/12/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

עוגיות רחת לוקום פריכות

עוגיות רחת לוקום - עוגיות טעימות, פריכות וקלות להכנה

22:19 ,30/11/22
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

עוגיות רחת לוקום – עוגיות טעימות, פריכות וקלות להכנה

המצרכים:

דף בצק פריך למאפים מתוקים (אני השתמשתי במעדנות)
קופסת רחת לוקום – כל ריבוע חתוך ל 2 רצועות בינוניות
אבקת סוכר

נדרש: נייר אפייה ותבנית גדולה שטוחה

אופן ההכנה:

1. על משטח שטוח, חותכים את הבצק למלבנים, כל
מלבן מחלקים ל – 2 משולשים שווים

2. בחלקו הרחב של כל משולש שמים רצועת רחת
לוקום ומגלגלים המאפה מהחלק הרחב עד לצר
לקבלת מעין רוגעלך, או אפשרי לגלגל המשולש
משני צדדיו למעיין מעטפה/עניבה.

3. אופים בחום של כ 180 מעלות עד להזהבה  קלה.
רצוי לבדוק כל 10 דקות כדי שלא ישחים יתר על
המידה ויתקשה (תלוי בתנור)

 4. מוציאים את המאפים ומצננים
5. מפזרים אבקת אפייה ומגישים
6.  בתיאבון

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

3 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. יפעת חן הגיב:

    שווה בטירוף, אפשר לעשות את זה עם בצק עלים?

  2. כנרת נחמיאס הגיב:

    נראה מושלםםםם את פשוט אלופה, בעזרת ה מכינה את זה לשבת קודש

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו