שבת, 05/10/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

מתכון לקאפקייקס שוקולד צ'יפס קל להכנה

מתכון סופר קליל לקאפקייקס שוקולד צ'יפס שאתם חייבים להכין ❤️🧁

09:55 ,04/11/22
קרדיט: מטר פרץ
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

קאפקייקס שוקולד צ'יפס מטר פרץ:
(כוס מדידה – הכוונה ל250 מ"ל)
2 ביצים

1/2 כוס סוכר

100 גרם נטורינה מומסת (לא רותחת)

1/4 כוס חלב (לפרווה מיץ תפוזים)

1/2 כפית תמצית וניל

1 כוס קמח מנופה

1 כפית אבקת אפייה

מעט מלח. ממש מעט.

1 כוס שוקולד צ'יפס

1 כף קמח מנופה

מחממת תנור מראש ל180 מעלות.

אני משתמשת במיקסר, בבלון הקצפה. מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה למשך 4 דקות.

במהירות נמוכה אני מוסיפה את הנטורינה המומסת (לשים לב שהיא לא רותחת שהביצים לא יהפכו לחביתה)
את החלב ותמצית הוניל ומערבבת.

בקערה אחרת אני שמה כוס קמח, אבקת אפיה ומעט מלח. מערבבת. אחרי שערבבתי אני מוסיפה לתערובת שבמיקסר.
כמעט לאיחוד מלא. שישאר עוד קמח בצידי קערת המיקסר.

לוקחת מסננת מניחה צלחת מתחתיה. שמה את השוקולד ציפס ומפזרת מעליו את הכף קמח. ומנערת את כל הקמח ממנו. זה מונע מהשוקולד צ'יפס לשקוע.

אני לוקחת בערך 2 כפות מהשוקולד צ'יפס ושמה בצד לקישוט הקאפקייקס מלמעלה.
שאר השוקולד נכנס לתערובת ואני מערבבת במיקסר ממש מעט.

עם לקקן אני מערבבת את הכל לתערובת אחידה.
אני לוקחת כף גלידה (היא הכי פחות מלכלכת)
ושמה בשקעים של הקאפקייקס.
אם לא משתמשים במנג'ט אז צריך לשמן מעט את השקעים.

מניחה את התערובת בתוך השקעים לא עד הסוף
ואז מפזרת מלמעלה את השוקולד צ'יפס שהשארתי לקישוט.

אופה בין 15-20 דקות עד שמקבל צבע זהוב יפה. מכניסה קיסם כדי לבדוק שהכל נאפה.
מניחה בחוץ לקירור מלא !

אפשר להקפיא אם רוצים ! ממש קל וממש טעים

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

14 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. יעל אבו הגיב:

    מושלם לחג שמתקרב, ננסה בעזרת ה לעשות אותו

    1. מטר פרץ הגיב:

      ממש שווה וכיף תודה רבה חג שמח ❤️

  2. דנה הגיב:

    קומפקטיים ומגרים, תותחית על

    1. מטר פרץ הגיב:

      איזה כיף תודה רבה ❤️❤️

  3. מירי הגיב:

    סופר מגרה!! אלופה

    1. איזה כיף תודה ❤️ הגיב:

      מטר פרץ

  4. אפרת הגיב:

    ואוו נראה אחד השווים

    1. מטר פרץ הגיב:

      תודה רבה 💜

  5. חגית הגיב:

    הכי חשוב להקפיד על שוקולד ציפס איכותי, זה עושה את כל ההבדל

  6. אלופה הגיב:

    ממש נראה טוב, תמיד הכנתי את זה אחרת אנסה את המתכון שלך

    1. תודה רבה, אשמח לדעת איך יצא לך 💜

  7. אמא של שבת הגיב:

    נראה שווה אהבתי איך שאת מפרטת את השלבים עושה סדר

    1. תודה רבה אני ממש שמחה שאהבת ❤️

כתבות נוספות של Matar Peretz
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו