יום שישי, 18/10/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

מאפה עגבניות ופסטו על מצע בצק

מדהים מדהים!! אפשרי על מצע בצק פילאס/עלים/בצק פיצה ואפילו עלי פילו

11:55 ,02/11/22
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

אפשרי לפרוס למלבנים/ריבועים או אפילו כמאפה שלם

המצרכים לגליל בצק שלם:

חבילת בצק פילאס/עלים מופשר במקרר

9 ריבועי פסטו של חב' "דורות" dorotsimplyco⁹מופשרים בצלוחית קטנה
או 9  כפיות גדושות של ממרח פסטו

4-5 עגבניות בינוניות שטופות ופרוסות לפרוסות דקות או מארז עגבניות שרי שטופות ופרוסות

כ – 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1.  על משטח רחב פורסים את הבצק ובעזרת כוס קורצים עיגולים או חותכים לכ – 3 מלבנים גדולים או יותר

2.  מרפדים תבנית אפייה שטוחה ורחבה בנייר אפייה ושמים את העיגולים/מלבנים זה לצד זה על התבנית

3.  מורחים כל עיגול/מלבן במעט שמן זית ומחוררים הבצק בעזרת מזלג (החורים מאפשרים לאדים לצאת במהלך האפייה)

4.  מורחים את המאפים בממרח פסטו, למעט קצוות הבצק (להשאיר כחצי ס"מ ללא פסטו)

5.  מעל הפסטו מניחים פרוסות עגבנייה ומעל כל עגבנייה מורחים מעט מיתרת הפסטו. אין צורך במלח מאחר והפסטו מלוח

6.       אופים בתנור בחום של כ 220 מעלות, למשך כ 20 דקות או חצי שעה, או עד שהמאפה משחים והעגבניות צלויות מעט (תלוי בתנור!!! מומלץ לבדוק כל 10 דקות)

7.       בתיאבון

 

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

3 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. ברזל הגיב:

    אין על זה ביתי מת על זה

  2. חגית מזל הגיב:

    נראה שווה מאוד, איזה אלופה שאת תמשיכי לפנק במתכונים אני לפעמים מכינה וממש נהנת

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו