יום שישי, 27/12/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

עוגיות פשוטות וזריזות – פרווה

עוגיות זריזות שכל אחד יכול להכין בבית ב-10 דקות עבודה

11:29 ,01/11/22
קרדיט: אירנה אידזון
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מתכון:

100 גרם סוכר

120 גרם שמן

200 גרם קמח לבן

שקית אבקת אפיה

מערבבים עם מטרפה את הביצה עם הסוכר, אין צורך להקציף שום דבר.

מוסיפים את השמן וממשיכים לערבב עד שהתערובת אחידה.

מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים טוב עד לקבלת בצק.

אפשר להמשיך לערבב עם המטרפה או ללוש עם הידיים על השיש.

בצק צריך להיות מאוד רך למגע. אם טיפה דביק, אפשר להוסיף עוד קצת קמח. אבל אל תוסיפו יותר מידי קמח

שהעוגיה לא תצא דחוסה מידי.

מהבצק עושים כדורים קטנים, משטחים על מגש, אפשר לטבול את החלק העליון של העוגיה בסוכר.

לקישוט – עם מזלג מסמנים פסים על העוגיה- בצורת רשת.

אופים ב 180 מעלות כ 10-12 דקות.

מקררים.

ונהנים עם עוגיה ליד הקפה.

בתאבון 🙂

המטבח הרוסי של אירנה.

קרדיט: לפני אפיה

קרדיט: אחרי אפיה

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

12 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. יעל לוי הגיב:

    מצאתי דרך גוגל, הכנתי יצא פצצה תודה רבה

  2. אסתר ר הגיב:

    נראה פשוט אבל טעים וקל וזה הכי חשוב

  3. רחלה הגיב:

    נראה טעים רק קצת צבע לא לזיק להם

    1. מעיין הגיב:

      לגמרי מסכימה חחח

  4. רוחי הגיב:

    אמיתי 20 דק, הכנתי ויצא מושלם תודה

  5. יהודית משה הגיב:

    נראה מושלם רק חבל שנדבק לך 🙂

  6. מתי הגיב:

    נראה חיוור מידאי

    1. חנה הגיב:

      ממש לא, עוד טיפה היה שרוף. ניראה מעולה אלופה

  7. אופה הגיב:

    ולפזר מעט קינמון למעלה וזה מושלם

  8. יאמייי הגיב:

    נראה טוב רק להפריד שלא ידבקק

    1. אנונימי הגיב:

      חחח כן

  9. חנן הגיב:

    רץ עם קפהההה

כותרות אחרונות

עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו