יום שישי, 22/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

חזה עוף ממולא בקבבונים ברוטב עגבניות  – מנה טעימה ומרשימה

מנה טעימה וחגיגית לשבתות, חגים, שמחות ובכלל מעולה להגשה עם אורז או תפוחי אדמה ובכלל

12:29 ,23/10/22
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

המצרכים:
1 ק"ג שניצלי חזה עוף דקים למילוי שטופים
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
1 כפית כורכום
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח (לפי הכמות ולפי הטעם)
מים עד כדי כיסוי

לריפוד הסיר:
2 בצלים גדולים פרוסים לטבעות
2 עגבניות פרוסות לעגבניות

לקבבונים:

1/2 ק"ג שווארמה הודו טחון
1 בצל בינוני קצוץ דק או מגורר
1/2 צרור פטרוזיליה/כוסברה או גם וגם
1 כפית שטוחה מעורב ירושלמי (או תבלין כמון/על האש)
1/2 כפית מלח שטוחה

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל מצרכי הקבבונים לעיסה אחידה ויוצרים כדורי אליפסה קטנים, מניחים במגש

2.מרפדים סיר גדול ורחב בפרוסות הבצלים והעגבניות

3. על צלחת שטוחה מניחים שניצל פרוס, בקצה השניצל נניח קבבון ונגלגל עד לקבלת גליל

4. נניח את השניצל הממולא בסיר המרופד. כך נכין את כל השניצלים הממולאים זה לצד זה

5. בקערה עמוקה נשים רסק עגבניות, כורכום, פפריקה, מלח וכ 3 כוסות מים. נטעם ונתקן תיבול

6. נשפוך הרוטב מעל כל השניצלים הממולאים. אם יש צורך נוסיף עוד מעט מים לכיסוי השניצלים (ואם יש צורך נוסיף מלח)

7. נביא את הסיר לרתיחה, נוריד הלהבה ונבשל כשעה ורבע/וחצי או עד שהרוטב נספג בשניצלים

8. נגיש עם אורז או תפוחי אדמה

9. בתיאבון

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

13 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. בחור ישיבה הגיב:

    מתכון לפנים, אלופה

  2. דליה בן חמו...האם אפשר במקום שווארמה חזה עוף טחון או שניצל הגיב:

    תודה על המתכון רצתי לשאול מה אפשר לשים במקום שווארמה האם ניתן לשים חזה עוף טחון ואשמח לתגובתך יקרתי

  3. ... הגיב:

    תודה על המתכון רצתי לשאול מה אפשר לשים במקום שווארמה האם ניתן לשים חזה עוף טחון ואשמח לתגובתך יקרתי

  4. יהודית רוזובסקי הגיב:

    ללא ספק מנה נצחת

  5. מור הגיב:

    אישתי הכינה כזה לחג טרפו את הכל. מנה שקשה לביצוע אבל שווה בהחלט. תותחית

    1. שרה האלופה הגיב:

      מעניין אנסה את זה גם לשבת הקרובה

  6. נתי הגיב:

    תפור עלי צהורים. נראה מעולה אלופה

      1. ... הגיב:

        תודה על המתכון רצתי לשאול מה אפשר לשים במקום שווארמה האם ניתן לשים חזה עוף טחון ואשמח לתגובתך יקרתי

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו