שבת, 05/10/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

אבקת סומק קטיף ויבוש אוג הבורסקאים(סומק)טבעוני וטבעי ללא חו

אבקת סומק קטיף ויבוש אוג הבורסקאים(סומק)טבעוני וטבעי ללא חומרים מוספים

09:57 ,11/10/22
קרדיט: השף הפשוט קובי פרידמן / אבקת סומק קטיף ויבוש אוג הבורסקאים(סומק)טבעוני וטבעי ללא חומרים מוספים
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

אבקת סומק קטיף ויבוש אוג הבורסקאים(סומק)טבעוני וטבעי ללא חומרים מוספים:
יוצאים לטבע(לטייל)וקוטפים אשכולות פירות של אוג הבורסקאי,
(מיקומים נמצאים בקבוצות הליקוט)
שוטפים מאבק ומניחים במגשי מכונת היבוש הביתית ב 60 מעלות לכ 15 שעות(אפשר ליבש בשמש על מגש רחב כשבועיים יבוש מלא),
מפרידים את הפירות מהענפים של האשכול לקערה(בזהירות ללא שבירה של הפירות),
מעבירים למסננת ומסננים לכלוכים(אבקנים ועלים שבורים),
להעביר ליבוש חוזר של 8 שעות במכונת היבוש ואו יומיים בשמש,
עכשיו יש להפריד את הקליפות מהזרעים:
להכניס לבלנדר בפולסים(כל פעם חלק מהכמות),
להעביר למסננת חלקי הקליפות נופלים לכלי מתחת הזרעים נשארים במסננת(לטחון בפולסים מ״ס פעמים בכמה סבבים)
להכניס למטחנה לטחון לאבקה ויש לנו סומק טבעי וטהור ובתאבון.
(התבלין החזק והחמוץ נמצא בקליפות)
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות של קובי פרידמן
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו