חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
זיתים מחורצים כבושים פיקנטיים בניחוח טימין
זיתים מחורצים כבושים פיקנטיים בניחוח טימין
זיתים מחורצים כבושים פיקנטיים בניחוח תימין:
עכשיו תקופת המסיק רוצו למסוק(לקטוף)זיתים(יש גם בשווקים)
לקחת את הזיתים לשטוף טוב מאבק וליכלוך,
לקחת סכין חד לחרוץ שני חריצים לאורך משני צידי הזית,
(שיטה נוספת במקום לדפוק אותם),
להכניס לצנצנות למלא מים לסגור,
להחליף מים כל יום במשך 10 ימים לשטוף,
(בזמן ההשרייה נוצרות בועות וזה בסדר)
להכין משרה:על כל ליטר מים להמיס בפנים 75 גרם מלח,
להוסיף לתחתית הצנצנת שן שום חתוכה לטבעות טבעת לימון חתוכה לארבע ענף תימין מעט שבבי צילי יבש גרוס,
למלא חצי צנצנת זיתים להניח מעל כמו בתחתית(ללא הצילי),
למלא זיתים 1 ס״מ מתחת לסוף הצנצנת,
להניח מעל כמו בתחתית(ללא הצילי),
למלא את מי המשרה עד גובה הזיתים,
למלא עד סוף הצנצנת שמן זית לסגור להניח במקום מוצל חודש ובתאבון.
(טיפים באדיבות אפרת הנדלסמן)
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
המתכון מתאים גם למלפפונים?
קובי המלך שף על!
תודה רבה
טעות, את הזיתים מספיק להשרות עם החלפת מים בין 5 ל6 ימים,הם לא יהיו מרים. ואחרי ההשריה ממש לא משתמשים במי ההשריה שוטפים טוב טוב את הצנצנת של ההשריה שלא ישאר שמן מהזיתים ואז מכינים. רצוי להוסיף גם מיץ לימון ולסגור למעלה עם שמן זית!!
אתה ממש לא רלוונטי תלמד לקרוא
תזדהה בשם שלך פחדן
תזדהה בשם שלך פחדן
קובי התותח. גם לכאן הגעת?
תודה רבה
הזתים הכי טעימים. מת עליהם
תודה רבה