יום שישי, 27/12/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

לחמניות ללא ביצים

לחמניות ללא ביצים קריספיות וטעימות מאוד

20:54 ,15/09/22
קרדיט: לחמניות ללא ביצים / לחמניות ללא ביצים קריספיות וטעימות מאוד
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים:
1/2, 3 כוסות קמח מנופה
1 כף שמרים
3 כפות סוכר
1 כפית מלח
3 כפות שמן
1 כוס מים

לציפוי:
מים קרים
שומשום

אני משתמשת בכוס מדידה בינלאומית.

לשים בקערה מים סוכר ושמרים ולערבב היטב, להניח בצד ל-10 דקות,
להוסיף לקערת הקמח מלח ושמן ולערבב, להוסיף את קערת השמרים וללוש עד לבצק אחיד, אם הבצק דביק מידי תוסיפו מעט קמח, לפזר מעט קמח על משטח העבודה, להניייח את הבצק וללוש כ-5 דקות עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
לשמן קערה ולשים את הבצק בקערה, לכסות במגבת ולהניח במקום חמים כשעה לתפיחת הבצק.
לאחר שעה ללוש מעט את הבצק ולחלק ל-6 חלקים שווים, מכל חלק ליצור כדור, להניח על שולחן העבודה לכסות במגבת, ולחכות לתפיחה עוד כשעה.
לעשות חור באמצע הכדור, ובגלגול על האצבעות להגדיל את החור, לטבול בקערה עם מים קרים, ולהעביר לקערה עם שומשום ולצפות מכל הצדדים.
להניח על תבנית במרווחים עם נייר אפייה משומן מעט.
להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ולאפות כ-30 דקות.
הלחמניות קריספיות בחוץ ורכות בפנים.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, ✨ תודה רבה! קישור לסרטון המלא

 

קרדיט: 1

קרדיט: 2

קרדיט: 3

קרדיט: 4

קרדיט: 5

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

7 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. בתי הגיב:

    ואו מתכון מושלם

  2. סיגל הגיב:

    ואו ואו ואו אלופה

    1. Smadar Ifrach הגיב:

      תודה רבה

  3. לילך הגיב:

    חייבת להכין נראה סוף

    1. סמדר יפרח הגיב:

      תודה רבה

  4. מיכל הגיב:

    וואו אלופה

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו