חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
טחינה ירוקה ביתית
טעימה וקלה להכנה
16:23 ,08/03/23
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / 1
1 כוס טחינה גולמית איכותית
בין 3/4 ל 1 כוס מים (תלוי בסמיכות שאוהבים)
11/2 צרור פטרוזיליה שטופה
שיני שום קלופות ושטופות מ 1 ראש שום שלם
1/2 כפית מלח או לפי הטעם
מיץ לימון סחוט טרי מלימון וחצי
אופן ההכנה:
1. בקוצץ ירקות/מעבד מזון טוחנים את הפטרוזיליה ושיני השום
2. בקערה שמים את הטחינה הגולמית, הירק והשום הקצוצים, מיץ לימון, מלח ו 3/4 כוס מים.
3. אם יש צורך מוסיפים עוד כ 1/4 כוס מים
4. מערבבים היטב עד לתערובת אחידה
5. בתיאבון
המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / טחינה ירוקה ביתית
אוהב את התוכן של שרה מיכאלי? בוא לעקוב אחריו עכשיו
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
שרה, שתדעי שאני לומדת ממך כאן הרבה
תודה רבה, איזה כיף😊😊🥰
אי אי אי מת על זה,
הטחינה הכי טעימה בעולם והכי חשוב לשים הרבה רבה שום
וגם פטרוזיליה😊