יום חמישי, 21/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

טחינה ירוקה ביתית

טעימה וקלה להכנה

16:23 ,08/03/23
המטבח של שרה מיכאלי
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / 1
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

 

1 כוס טחינה גולמית איכותית
בין 3/4 ל 1 כוס מים (תלוי בסמיכות שאוהבים)
11/2 צרור פטרוזיליה שטופה
שיני שום קלופות ושטופות מ 1 ראש שום שלם
1/2 כפית מלח או לפי הטעם
מיץ לימון סחוט טרי מלימון וחצי

אופן ההכנה:

1.      בקוצץ ירקות/מעבד מזון טוחנים את הפטרוזיליה ושיני השום

2.      בקערה שמים את הטחינה הגולמית, הירק והשום הקצוצים, מיץ לימון, מלח ו 3/4 כוס מים.

3.      אם יש צורך מוסיפים עוד כ 1/4 כוס מים

4.      מערבבים היטב עד לתערובת אחידה

5.      בתיאבון

המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק

 

קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / טחינה ירוקה ביתית

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

5 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. שרית ל הגיב:

    שרה, שתדעי שאני לומדת ממך כאן הרבה

  2. ג'דוי הגיב:

    אי אי אי מת על זה,

  3. גלית אהרון הגיב:

    הטחינה הכי טעימה בעולם והכי חשוב לשים הרבה רבה שום

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו