יום חמישי, 21/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

חרוסת הכי טעימה שיש

החרוסת הכי טעימה שיש והכי קלה

13:02 ,28/03/23
בפייסבוק להתחבר אל הגוף
קרדיט: בפייסבוק להתחבר אל הגוף / כל שנה אני מקבלת צנצנת שגם מלווה אותי אחרי פסח אין דברים כאלו טעים אש השנה אני וגם אתם תהנו ממנה
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

 

קבלו מתכון

בוטנים קלויים ללא מלח

לקלות בתנור על 150 מעלות ולערבב מידי פעם עד שיזהיבו

 

לאחר שהבוטנים התקררו

לגרוס גס במעבד מזון או סלייסר

 

ולשפוך סילאן 

רצוי טבעי 100% 

 

( ניתן לעשות עם אגוזים, שקדים מה שאתם אוהבים) 

לפי ההרגשה והמתיקות שאוהבים

רוצים מתכונים נוספים תעקבו אחרי בפייסבוק להתחבר אל הגוף

שתפו אותנו איך יצא️

 

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

4 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. רחלי הגיב:

    עם שקדים זה מקפיץ את זה באמת לשמיים רק שהשקדים יקרים מאודדדד אבל שווה

  2. רווי הגיב:

    מגניב, חבל שאין סרטון הכנה. חג שמח

  3. אורית הגיב:

    נראת לגמרי קלה להכנה, נחכה סמוך לחג ונכין בעזרת ה

כתבות נוספות של Keren healthy_lifestyle
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו