חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
חיתוכי אוכמניות – לימון
גם טעים וגם בריא
מצרכים:
מעבד-מזון | תבנית 20X20 עליה מונח נייר אפיה.
לבסיס:
1 כוס קשיו מושרה לפחות שעתיים (זה עוזר לרכך אותם)
8 תמרים מג'הול רכים מגולענים.
לשכבה המרכזית:
2 כוסות קשיו מושרה
¾ כוס חלב-קוקוס
1 כוס שבבי-קוקוס
2 תמרים מג'הול רכים
4 כפות מיץ לימון
גרידת לימון
לשכבה העליונה:
¼ 1 כוסות אוכמניות טרי/קפוא
3 תמרים מג'הול רכים
½ כוס חלב קוקוס
½ כוס שבבי-קוקוס
אופן הכנה:
שלב א' – במעבד מניחים את מרכיבי הבסיס וטוחנים עד מרקם בצקי אחיד עם שברי קשיו. מעבירים התערובת לתבנית ומשטחים באמצעות ידיים רטובות.
שלב ב' – מניחים במעבד (אין צורך לשטוף) את מרכיבי השכבה המרכזית וטוחנים היטב למשך כ-3 דקות עד מרקם אחיד. אם צריך מוסיפים רבע כוס מים. מהדקים עם ידיים רטובות מעל שכבת הבסיס ומניחים בינתיים במקפיא.
שלב ג' – מניחים במעבד (בלי לשטוף) את רכיבי השכבה העליונה וטוחנים עד מרקם חלק. מוציאים התבנית מהמקפיא, מורחים את השכבה העליונה מעל ומכניסים למקפיא לכמה שעות להתייצבות.
חותכים לריבועים קטנים ומגישים. נשמר היטב במקפיא.
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
אחד הקינוחים היפים:)
יוצא מין הכלל אלופה
נשמע כמו מנה בריאה ומתוקה במיוחד, עם שילוב יפה של הקשיו, קוקוס ותמרים.
באמת נראה טוב אלופה
ואו זה ניראה ממש מושלם. התמונה אמיתית?
כמובן שלא אבל בהחלט נראה שווה
תמונה אמיתית לגמרי ממצלמה מקצועית
דחוף תעשי הסבה לצילום 🙂