יום שלישי, 06/08/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

תפוחי אדמה שאי אפשר להפסיק לנשנש!

בואו נדבר רגע על חומרי גלם פשוטים, פעם הייתי מזלזלת בהם, אבל היום אני מבינה שדווקא מהם אפשר ליצור קסם, תפוחי אדמה מלח פלפל חלום!

19:36 ,16/06/22
קרדיט: מתוך עמוד האינסטגרם שלי chaya_food / זהובים ויפים
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מרכיבים : תפוחי אדמה לבנים בינוניים
מלח גס
פלפל שחור
שמן זית
כוסברה

כל עניין התבלינים זה לגמרי טעמכם האישי!

נשטוף היטב את תפוחי האדמה
ונבשל אותם חצי בישול(לא מידי כדי שנוכל לחתוך ולא יתפרקו)

נסנן ונחתוך לעיגולים יחסית דקים
נסדר יפה בתבנית, נמרח שמן זית נפזר מלח גס ופלפל(לא לוותר על הפלפל!)
נאפה על תנור שחומם ל200 עד שהם זהובים ויפים,
נפזר כוסברה קצוצה (אפשרי גם גרידת לימון)

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

6 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. יעל הגיב:

    רצה להכין עכשיו לילדים נראה אש עם גבינה וחריף 🙂

  2. אלופה הגיב:

    אין על המתכונים שלך 🙂

  3. חן הגיב:

    שבוע טובבה תמונה מגראה.. איך בא לי

  4. עקרת בית הגיב:

    את אחת המוכשרות. עושה מלימון לימונדה

  5. רננה ירושלים הגיב:

    לכבוד שבת קודששש עשית לי חשק לפנק ..פעם ראשונה מנסה.. אמן שיצליח.

  6. שחר הגיב:

    מה שכיף במתכונים שלך שזה קללללל ןטעייייםםםם

כתבות נוספות של חיה בן
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו