יום ראשון, 07/07/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

תפוחי אדמה ובשר טחון

פרוסות תפוחי אדמה ובשר טחון מתכון קל וטעים

07:26 ,02/01/23
תפוחי אדמה ובשר טחון
קרדיט: תפוחי אדמה ובשר טחון / פרוסות תפוחי אדמה ובשר טחון מתכון קל וטעים / פרוסות תפוחי אדמה ובשר טחון מתכון קל ו
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מצרכים לבשר: –
500 גרם בשר טחון
צרור פיטרוזילה קצוצה
5 שיני שום קצוצים
1 ביצה
2 כפיות קמח מצה/פירורי לחם
1/2 כפית פפריקה
1/2 כפית כמון
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
שאר המצרכים: –
5 תפוחי אדמה גדולים
4 ביצים
2 כוסות קמח מצה רצוי בקערה רחבה
2 כפות פיטרוזיליה קצוצה
1/4 כפית מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
לבשל את תפוחי האדמה עד לריכוך אבל שלא יתפרק.
לשים בקערה את הבשר טחון, פיטרוזיליה, שום, ביצה, כמון, פפריקה, קמח מצה/פירורי לחם, פלפל שחור ומלח, ולערבב היטב לתערובת אחידה, ולהניח בצד.
לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות לא דקות מידי
לשים בקערה אחת את הביצים ולערבב היטב, ולהניח בצד.
להוסיף לקערה עם קמח מצה/פירורי לחם את הפיטרוזיליה הקצוצה והמלח ולערבב, ולהניח בצד.
לקחת פרוסת תפוחי-אדמה לשים מעל מהבשר הטחון ולהדק מעט, לשים מעל הבשר עוד פרוסת תפוחי-אדמה, להדק מעט ולהניח על צלחת אחד ליד השני ולא אחד על השני, כך להכין את כל הפרוסות של התפוחי-אדמה.
לטבול את פרוסותה תפוחי-האדמה עם הבשר בקערת הביצים כל הכיוונים כל פעם פרוסת תפוחי-אדמה אחת ולהעביר לקערת הקמח מצה/פירורי לחם ולצפות מכל הכיוונים, ולהניח על צלחת אחד ליד השני ולא אחד על השני.
לטגן בשמן חם כ-160מעלות, עד שהתחתית בצבע זהוב יפה, להפוך לצד השני ולטגן עד שהתחתית בצבע זהוב יפה, להוציא לצלחת על נייר סופג.
כל כך טעים וקל להכנה.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, תודה רבה קישור לסרטון המלא

קרדיט: .

קרדיט: .

קרדיט: .

קרדיט: .

קרדיט: .

קרדיט: .

קרדיט: .

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

16 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. לימור בן דוד הגיב:

    ואו מושלם💥מצאתי אותך בגוגל 💥אהבתי🔥

  2. יונית אזולאי הגיב:

    ואו מושלם🔥

  3. קרן אור הגיב:

    מצאתי מה להכין לפתיחת הצום

  4. פנינה אוחנה הגיב:

    אלופהההההה🔥

  5. חנה הגיב:

    אהבתי תודה אלופה🔥

  6. סימה הגיב:

    כל הכבוד על המתכונים הנפלאים שלך🔥

  7. יעלי הגיב:

    אהבתי💥אכין בקרוב תודה❤️

  8. רונית פוזיאלוב הגיב:

    הכנתי ויצא מושלם💥

  9. מיכל דוד הגיב:

    יאמי👏👏👏

  10. עופרה הגיב:

    אין על המתכונים שלך אלופה ברמות על

  11. נורית סבח הגיב:

    מהממת אין על המתכונים שלך💥אני מכינה הרבה מהם והכל מושלם וטעים💥מנויה ביוטיוב שלך ובפייסבוק💥כל הכבוד לך אישה יקרה👏👏👏

  12. יהודית ממן הגיב:

    אלופה אישה יקרה❤️

  13. סיגל אוחיון הגיב:

    ואו מהממת מושלם וטעים 👏👏👏

  14. חייה ישראל הגיב:

    איזה צלחות יפה, בטוח גם המתכון,

  15. רונה כהן הגיב:

    יאמי🔥

  16. עוקבת הגיב:

    אלופה🔥

כתבות נוספות של סמדר יפרח
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו