חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
תבשיל פרגיות (או חזה עוף) ובצלים
טעים, מרשים וקל להכנה
תבשיל פרגיות (או חזה עוף) ובצלים
טעים, מרשים וקל להכנה.
מה צריך יותר מזה? ️
ממליצה להגיש על מצע של אורז, תפוחי אדמה, פירה או קוסקוס️מעולה גם בתוך פיתה רגילה/עירקית…
המצרכים:
2-3 בצלים בינוניים קלופים, שטופים ופרוסים לרצועות דקות
1 ק"ג (פחות או יותר) קוביות פרגיות שטופות ומסוננות ממים
1/2 כפית כורכום
1 כפית שטוחה תבלין מעורב ירושלמי (או 1/2 כפית כמון)
1/2 כפית מלח (פחות או יותר, לפי הכמות)
5 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. בסיר טיגון נחמם השמן ונטגן הבצלים על להבה נמוכה עד להזהבה.
2. נוסיף את הפרגיות לסיר ונטגן עד שהפרגיות משחימות ומקבלות צבע מוזהב.
3. מוסיפים את התבלינים, נערבב את התבשיל ונטגן עוד מס' דקות.
4. נכבה הלהבה
5. נגיש לצד/ על מצע אורז, תפוחי אדמה/פירה או קוסקוס או בתוך פיתה עם סלט. יאמי
6.בתיאבון
המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק
מוזמנים להשאיר עוקב️️
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / תבשיל פרגיות/חזה עוף ובצלים
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
מתכון מהמם, אולי אנסה מחר
תודה רבה, אשמח לשיתוף
הכנתי חבל שאי אפשר לשתף תמונה. אבל יש לך מתכונים נהדרים
ברור עם פרגיות שווה יותר 🙂
😊😊